Барања за видео од натпревари!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
aj ve molam najdete ja preckata na Veron protiv USA mnogu mi treba!!

aj brazil-chile i argentina-columbia

Уригвај - Бразил ако можи.. и пеналите нешто ако има.. хајлајти..

aj juventus koga osvoi togas liga na sampioni ne mozam da gi najdam

Znam deka ne e za ovde baranjevo ama neznaev kaj da pobaram ako moze nekoj da go najde finaleto u rakomet koga Kometal stanaa sampioni ili pak samo poslednite minuti.POzdrav

Znam deka ne e za ovde baranjevo ama neznaev kaj da pobaram ako moze nekoj da go najde finaleto u rakomet koga Kometal stanaa sampioni ili pak samo poslednite minuti.POzdrav
а, дали уствари читаш дека ова е тема за ФУДБАЛ ?!

за тие кои ќе ги побараат головите од Копа Америка Финалето:
Бразил - Аргентина 3-0

Baptista 1-0 [ DivShare ] [ SendSpace ] [ DailyMotion ] [ RapidShare ] [ MediaFire ] [ Badonogo ] [ PutFile ] [ 4FileHosting ] [ MegaUpload ] [ zShare ]

Ayala ( авто гол ) 2-0
[ DivShare ] [ SendSpace ] [ DailyMotion ] [ RapidShare ] [ MediaFire ] [ Badonogo ] [ PutFile ] [ 4FileHosting ] [ MegaUpload ] [ zShare ]

Alves 3-0
[ DivShare ] [ SendSpace ] [ DailyMotion ] [ RapidShare ] [ MediaFire ] [ Badonogo ] [ PutFile ] [ 4FileHosting ] [ MegaUpload ] [ zShare ]

Сите голови
[ zShare ] [ ]

Славење за победата на Бразил
[ DivShare ] [ Sharebee ] [ SendSpace ] [ DailyMotion ]

Презентација на Трофејот
[ DailyMotion ] [ ShareBee ]

??

Moze li nekoj da mi gi najde site golovi od natprevarot pomegju Manchester United i Urawa Red Diamonds!fala odnapred p.s. pozelno e i sansi za gol :D:D:D:tv:

Даи мози да се најдат головите од пријателскиот натпревар Интер - Кина?.. денес играа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom