Романтичен изглед

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
pa neznite boi kako rozeva bela nebesno sina svetlo lilava boja se boite koi ne pravat da imame romanticen izgled i da zracime so neznost

Светло сината,белата и црвената се романтичните бои за мене.

Азурно сина боја е најшмекерска боја....

:nesvest:...ма готово,шмекната сум!Јапа даба дууу!!!
Црвено е силно за романтично,повеке е страствено....ама ок,ти си сепак Шмекерот!:pos2:

Точно тоа што ќе го кажам јас...треба да биде прифатено...мило ми е што си шмекната..како не би била...хехе мислам дај молим те..ова е само почеток допрва имам шмекања кон тебе!...

Романтичниот изглед секогаш ме асоцира на чипка, нежно розева боја, материјал како што е кашмирот...Романтични ми се дезените на ноќниците во кои спиев како помала, со отпечаток од рози и чајничиња...Ме потсетува на нешто слатко, розево, нежно сино...девојчински:)

Да се извади шармот на романтиката низ очите, нешто слично на ова:

19thcenturyiibyvampirenui6.jpg

Немам романтична облека,ни па сум роматична...не сум таква душа...I'm born to be wild:baeh:

Audrey Hepbern...nezno, romanticno a voedno elegantno zenstveno i seksi:pipi:

Вака од прилика си го замислувам јас романтичниот изглед

beautiful-and-comforatble-baby-doll-dress.jpg

dresses.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFldxaVV3VUxiM0JHQUMwVHl5MHEwWEEAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFi1tLUtzV3plM0JHREhKZmZ5MHEwWEEAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFjhNS2stRHJUM0JHcU1lV3ZyaHA2dncAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom