Scarlett O'hara
INFJ
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 1.028
- Поени од реакции
- 440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не мора да се вкулучува и маж за да биде нешто романтично. Па ресторан- мнгу клише.И ајде сега замисли ја истата оваа девојка, вака облечена ко ти што ја опиша, како седи на маса во отмен ресторан, јаде морска храна, карши неа седи згоден маж, она одоздола со ногата му “шета“ во меѓуножјето, едвај чекаат да завршат со романтичната вечера и да одат кај него во стан да се... Ај забегав.
Поентата ми беше, не ми штима сликава. Бел лелеав фустан, полупуштена коса, цвет во косата... Романтична вечера, двајца млади нескротливи, див секс.. Не ми иде тоа некако.Девојката мора да носи нешто секси, не провокативно, ама привлечно и по малку диво, нешто во јака црвена, црна... Нешто поинтензивна боја, поприметлива...
Таа твојата девојка, ништо не и фали...Освен што премногу невино делува некако, не романтично. Онака, ко мала девојчица во ливада, така ми звучи.![]()
сликава е мнг поромантична од вечера во ресторан. Исто романтично ми е кога се шетаат двајца во Парис или венеција на пр.