Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ај и тебе да те цитирам со истото. Знам за Д фестивал дека заради градоначалникот од годинава е преместен у Штип. Прашувам што е ова Д фест што ќе се оддржи викендов у Дојран и дали е некоја утешна награда, дали е повразно со Д фестивал или е некоја нова посебна дешавка.
Vo dojran sekoe leto imase 2 festivala edniot dfest a drugio dojran open ili kako i da bese od ovaa godina ostana samo eden i si go krstija po niven kejf.
Како што знам тие Авалон или некои други ко нив слични решиле да го преместат фестот во Штип, би требало да им донесе повеќе публика според некои размислувања, Скопје, Велес, Радовиш и Струмица се многу поблиску.
Radovis da ama Strumica poblisko do Stip nikako.

Јок...само што се јавив кај нив, а премудриот од другата страна ми рече дека не биле надлежни за вознемиравње од 15-18ч и од 23-06ч.

Мислим...за што ли земаат плата некои ликови, Бог да чува...

Последно уредено:
Јок...само што се јавив кај нив, а премудруот од другата страна ми рече дека не биле надлежни за вознемиравње од 15-18ч и од 23-06ч.

Мислим...
Лаже...барем ти кажа кај кого да се обратиш?

Ние во зградава имавме едни студенти кои секој ден правеа џумбуси
Пријавувавме во полиција доаѓаа и ја средуваа работата.
На крај си се иселија

Каде се пријавува вознемирување од соседи?
Најдобра солуција е да му удриш еден шамар како смирување ама ќе го јадеш од 50 евра до 150 евра според КЗ.
Но добро ќе си платиш во рок од 8 дена од 25 до 75 евра ако ти е прв пат.

Полиција,се е партиски испрдок за жал.Нема ефект

Најдобра солуција е да му удриш еден шамар како смирување ама ќе го јадеш од 50 евра до 150 евра според КЗ.
Но добро ќе си платиш во рок од 8 дена од 25 до 75 евра ако ти е прв пат.

Полиција,се е партиски испрдок за жал.Нема ефект

Која и каква е состојбата со полицијата е појќе од јасно, станата е предмет за мајтап одамна. веројатно е опасен конкурент во процентот во (не)довербата со судството, туку пак ми останува недоумицата каде да пријавам вознемирување од соседи...

Ако сам треба да го решавам проблемов, би било прилично „незгодно„ и поскапо од 50-75Е.
Автоматски споено мислење:

Лаже...барем ти кажа кај кого да се обратиш?

Ние во зградава имавме едни студенти кои секој ден правеа џумбуси
Пријавувавме во полиција доаѓаа и ја средуваа работата.
На крај си се иселија

Ликот од „другата страна„ (од телефонската линија) се јави после повеќекратно мое ѕвонење и ми делуваше прилично ненаспано...:icon_lol:...и згора на све, 5 пути ми повтори дека не биле надлежни за решавање на соседски вознемирувања во наведените периоди.

Последно уредено:
Јок...само што се јавив кај нив, а премудруот од другата страна ми рече дека не биле надлежни за вознемиравње од 15-18ч и од 23-06ч.

Мислим...за што ли земаат плата некои ликови, Бог да чува...
А кога и кои се надлежни? Само тие саати се предвидени во закон дека ти следуваат како раат.

А кога и кои се надлежни? Само тие саати се предвидени во закон дека ти следуваат како раат.

Точно, и токму во тие саати (!) соседите ми се многу бучни и работливи до неподносливост. Се‘ ми се чини дека некој ги има поучено во кое време можат да им досаѓаат на соседите, а самите да не бидат „вознемирувани„ од полицијата.

Точно, и токму во тие саати (!) соседите ми се многу бучни и работливи до неподносливост. Се‘ ми се чини дека некој ги има поучено во кое време можат да им досаѓаат на соседите, а самите да не бидат „вознемирувани„ од полицијата.
Во која општина си?
Не ми е верно навистина, оти ние станарите во зградава скоро два месеци викавме полиција и секогаш доаѓале.

Што е едно бушење кога нема вода и ѓубре се собира 1-2 пати месечно :icon_lol:

Во која општина си?
Не ми е верно навистина, оти ние станарите во зградава скоро два месеци викавме полиција и секогаш доаѓале.

Во О. Аеродром. Еве сега сум на нивниот сајт, барам по тоа службите и тел.броеви кај кои би можел барем да се распрашам, ама „браќава„ работат само до 16.30ч.

Во О. Аеродром. Еве сега сум на нивниот сајт, барам по тоа службите и тел.броеви кај кои би можел барем да се распрашам, ама „браќава„ работат само до 16.30ч.
Џабе ќе пријавиш,они само ќе направат записник и толку им е на нив,ако нема приоритет нема ни да се мачат поготово како населба Аеродром каде се е згради и нормално е за ваква населба.

Ти реков од лично искуство,една шпага направи му и прежали една илјадарка и онака судот на полиција им е или ти е во близина во поранешно седиште на Алфите во Лисиче.
Што се замараш.
Се е еби ветер тука.

Џабе ќе пријавиш,они само ќе направат записник и толку им е на нив,ако нема приоритет нема ни да се мачат поготово како населба Аеродром каде се е згради и нормално е за ваква населба.

Ти реков од лично искуство,една шпага направи му и прежали една илјадарка и онака судот на полиција им е или ти е во близина во поранешно седиште на Алфите во Лисиче.
Што се замараш.
Се е еби ветер тука.

Не сум во зграда, во куќа живеам....полицијата во Лисиче е прилично блиску, ама ете, „не биле надлежни„...

Ме интересира дали лифтовите по згради имаат камери?
Јас во нашиот немам видено, ама како можам да знам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom