Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање.

Како може да се дојде во контакт со Град Скопје?
Профилот им е неактивен, на Данела не дава да ѝ се пише.

Нѐ изедоа комарци. Дур се тепаат, еден потсетник дека е лето.
Да не се заборават.

Партал ме прават. Годинава има едни мали комарчиња, не ни зуе, само осеќаш пецкање и почнуваш да се драпаш..

Не е само во Скопје проблемот, низ цела Македонија е. Годинава има превише комарци.
Цела Македонија го има овој проблем, и не е само годинава!
Сакаме ЕУ!? Еве ни ЕУ :kuracc:

По еуропеЈски стандарди се користат препарати кои се мање-више шеќерна водичка!
И во Велес двапати прскаа до сега.. ама џабе!

Порано се знаеше.. кога ќе поминеше тој Ан-2 пропелерецот уште во 5 сабајле и мртовец ќе разбудеше! Секој момент очекуваш експлозија како у партизански филм! :ROFLMAO:
Трчаме, затвараме прозори... надвор корне смрди на хемикалија!
Не комарци. Кучки-мачки се беше отруено како Садам Хусеин да им ја правел дозата :ROFLMAO:
И после тоа, раат си бевме скоро месец дена!

Сега не го ни слушам тоа авиончето.. препарати и дози колку да ги разлутат комарците уште толку!
Епа чорба македонче!

Порано се знаеше.. кога ќе поминеше тој Ан-2 пропелерецот уште во 5 сабајле и мртовец ќе разбудеше! Секој момент очекуваш експлозија како у партизански филм! :ROFLMAO:
Не комарци. Кучки-мачки се беше отруено како Садам Хусеин да им ја правел дозата :ROFLMAO:

Сега не го ни слушам тоа авиончето.. препарати и дози колку да ги разлутат комарците уште толку!
Епа чорба македонче!
Me nasmea so Dr. Sadam, ekspert po hemija :pos:

И имаше такви што веруваа дека прскаат со вируси и дека кејмтрејлс всушност е 5џи зараза.

Епа чорба македонче!
Од блиски извори на генералштаб на спортски аеродром Стенковац, иам инфо дека авион што брчеше на времето у 5 сабајле е раритет кој ни е даден од Еуропска после шеестреќу, зшто и подземни вибрацие се плашиф од тј звук.
Од тк наам нема посериозан земјотрес,нели?
Тј авион прф пут се користија у WW1 и бија возен лично од Ролан Гарос, најбољи француски воен пилот.После Луфтфафе га краде у WW2 и Рудолф Хес бега сс истиот у Шкотску,па МИ6 га запленуе и од тк преставља симбол на слободну Европу, без комарци.
После наши му напраиле пимп мај флај,виделе од пимп мај рајд на емтиви и затој звучи како да има избушен ауспух.
У авион не ни стављаф некое средстфо, комарци од звук умирасфа.

Ск Данела не га користи зшто на њума омилено животно ву е комарац.
Устфари сфи политичари су бетер од наши комарци, исцицасфа не до голу кожу у цело овој наше "независно" постоење.

A нели сте приметиле дека Данела има фацу како комарац, еј пљукната маларичарка.
А и овакој она цело време само зуи и боцка. Кд збори не испушта јаглерод диоксид, него пљука крф у прав.
Имаше случај пред некој дн, едн шоч у Чаир сакаше да убие комарца сс пластично столче и да биде запишан у Гинис, дека убија комарац сс најголемо ладно оружје у сфет.

Последно уредено:
Не знам дали прашањево ми е за тука,ама не можев да најдам некоја тема...Ме интересира за резервациите за билети преку flixbus...Планирам патување за Прага,ама ми дава со еден премештај во Виена.Е сега,дали да вадам само една карта од Скопје или мора и во Виена да вадам карта.Некој да има искуство со тоа,па да знае како оди цела процедура?
Една карта купуваш, истата ја покажуваш и во Скопје и во Виена.

Фокусов на Епл живот спашава.
Кога сакам ми тајм- Zeit für mich. Без многу објаснување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom