Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tonchie напиша:Јас си беф со старите Саломон, пошто новите Рибок немаат перформанси за целодневно скитање по грат па после метал сфирка па рок сфирка (остана на Мра послем), а не шетаф низ раја вчера пошто мразам да се туркам. Башка на другар ми Даме му се пушташе една Кумановка, па неќеф да и праам забуни со тоа што ќе го кријам другар ми од неа, мада он ич не ја сакаше неа![]()
Tonchie напиша:Ја ќе се обидам да напишам збор два повеќе од Колбас
Скет`рд... добро свирење, убаа музика, харизнатичен пејач, не дека нешо посебно го бива за пеење, ама типот тие више ко некој еМ-Си, ја тера церемонијата, и убаво изгледа, што је лепо и богу је драго
Јас ги фатиф од пола натаму, ама многу ми се допаднаа у целост.
Лелек... значи Сињак со сменет пејач и со малку сменета музика, не ми се по мерак, ќе прескокнам со коментар
Декаденс... ги слушаф по втор пат, извонредно музицирање, совршени интструменталки... Марина Ох ми се пожали по мсн дека и биле некако долги, мене ми беа таман.
Стоеф од страна, и одамна немаф видено пола клуб да мафта со рацете со прстите \m/
Два пати свиреа на бис, ќе свиреа и повеќе ама ојде сатницата
Волку добра сфирка одамна немаф присуствувано.
п.с. Марина, на малолетници не им се препорачува седење до шанк, хахахахаа