Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
и тоа нема нишо ради кретенски причини,фак оф.не дека ги слушам,али коа ке донесе некој странски бендови,а да не е литиум или разни богаташи одма му јадете гомна(не вие=) ептен се накрцив за тоа за ротинг крист

Иначе, вечерва беше... АААРРРРРГГГГГХХХХХ
Неможам да дадам подобар коментар од тоа...

Ја ќе се обидам да напишам збор два повеќе од Колбас :)

Скет`рд... добро свирење, убаа музика, харизнатичен пејач, не дека нешо посебно го бива за пеење, ама типот тие више ко некој еМ-Си, ја тера церемонијата, и убаво изгледа, што је лепо и богу је драго :pos:
Јас ги фатиф од пола натаму, ама многу ми се допаднаа у целост.

Лелек... значи Сињак со сменет пејач и со малку сменета музика, не ми се по мерак, ќе прескокнам со коментар

Декаденс... ги слушаф по втор пат, извонредно музицирање, совршени интструменталки... Марина Ох ми се пожали по мсн дека и биле некако долги, мене ми беа таман. :)
Стоеф од страна, и одамна немаф видено пола клуб да мафта со рацете со прстите \m/
Два пати свиреа на бис, ќе свиреа и повеќе ама ојде сатницата :)
Волку добра сфирка одамна немаф присуствувано.

п.с. Марина, на малолетници не им се препорачува седење до шанк, хахахахаа

Закон беше :) Малце бев уморна и неможев да се изнауживам... ама СУПЕР си поминав.
п.с. Доста Тончи, ти не шеташе цел ден барајќи асолни патики :)

Јас си беф со старите Саломон, пошто новите Рибок немаат перформанси за целодневно скитање по грат па после метал сфирка па рок сфирка (остана на Мра послем), а не шетаф низ раја вчера пошто мразам да се туркам. Башка на другар ми Даме му се пушташе една Кумановка, па неќеф да и праам забуни со тоа што ќе го кријам другар ми од неа, мада он ич не ја сакаше неа :pos:

Tonchie напиша:
Јас си беф со старите Саломон, пошто новите Рибок немаат перформанси за целодневно скитање по грат па после метал сфирка па рок сфирка (остана на Мра послем), а не шетаф низ раја вчера пошто мразам да се туркам. Башка на другар ми Даме му се пушташе една Кумановка, па неќеф да и праам забуни со тоа што ќе го кријам другар ми од неа, мада он ич не ја сакаше неа :pos:

И јас си бев со старите изгнасени стартки, не се носит ново на свирка :)

Tonchie напиша:
Ја ќе се обидам да напишам збор два повеќе од Колбас :)

Скет`рд... добро свирење, убаа музика, харизнатичен пејач, не дека нешо посебно го бива за пеење, ама типот тие више ко некој еМ-Си, ја тера церемонијата, и убаво изгледа, што је лепо и богу је драго :pos:
Јас ги фатиф од пола натаму, ама многу ми се допаднаа у целост.

Лелек... значи Сињак со сменет пејач и со малку сменета музика, не ми се по мерак, ќе прескокнам со коментар

Декаденс... ги слушаф по втор пат, извонредно музицирање, совршени интструменталки... Марина Ох ми се пожали по мсн дека и биле некако долги, мене ми беа таман. :)
Стоеф од страна, и одамна немаф видено пола клуб да мафта со рацете со прстите \m/
Два пати свиреа на бис, ќе свиреа и повеќе ама ојде сатницата :)
Волку добра сфирка одамна немаф присуствувано.

п.с. Марина, на малолетници не им се препорачува седење до шанк, хахахахаа

Пеце животното е еден од најдобрите мак-метал вокали кај нас. Growl/Scream/Clean универзалец:) А дека е екстра харизматичен-е. Мојата фтора љубов:) Лепотаниште е :)
За сфиркава не знам шо да бладам, перфекно беше...од бенд до бенд сфе само ѕверој:)

Сеа следно кога е и каде е и кои ке свират? :vozbud:

Следно е Рок Фест. Бендовите што ќе свират се:

16 Март

SOFAR
Vandal
Temjan
Panihida

17 Март

Scattered
Storm
Hush
Инфаркт

22 Март

Fade to Black
Гроспарв
Vanity Fair
3D

23 Март

Revolt
Etaoin Shrdlu
Held so Dear
Voodoo

Ќе има и гости на секоја од вечерите, ама не е сеуште познато кои. Има и ревијална вечер, и таму учесниците не се познати.

Искрено се надевам дека конечно ќе ги фатам Etaoin...>)

17ти март + Edge Of Hate.... ;)

Koнечно помина 'koнтроверзниот' Рок Фест 2007.
Сега знае некој кога ке има некоја метал свирка и каде ке е? Гледам дека и во Вулкан се одрзуваат свирки ама никако да дознаам кога...секогаш дознавам после свирката. Има некој некои информации или интернет сајт (освен МКМетал) од кај што мозе да си види нешто?

Нема. Само на мкметал можеш да се информираш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom