Особено ако има поминато едно 750 000 км.Секој Гољф 2 ќе го надживее овој полуфабрикат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Особено ако има поминато едно 750 000 км.Секој Гољф 2 ќе го надживее овој полуфабрикат.
Ќе го видиме полуфабрикатот после 750000кмОсобено ако има поминато едно 750 000 км.![]()
Pezo 301 primer.Jaz licno bi izbral nekoe pežo. Pokvalitetni enterieri i karoserii, motorite i podvozjeto se iisti. Koga bi kupuval nova kola i jas bi kupil neso so HDi motor ili pak nekoja Kia so CRDi. Mnogu podobri se i poizdrzlivi nego comon rail tdi na volkswagen, ne e golfot toa sto bil pred 20 godini. Poslednite kolku tolku dobri TDi se verziite so PD do 2004. Od koga go vovedoa common rail sistemot VW veke ne napravil asalen dizel motor. 2.0tdi e sramota za VW,skart neviden, iako sum TDI fan ova mora da se priznae. Ako se kupuva vozilo od 2005-6 pa nagore HDi e mnogu podobar izbor nego TDi. Mozebi VW ke se vrati na stariot pat,slava i kvalitet so novite 1.6tdi i 2.0tdi bluemotion, ama cisto sumljam.
Inaku po moe mislenje nekoj dobro socuvan golf4,passat ili audi od zadnata generacija sto imaat obicna bos pumpa od 01-02 ke nadzivee se sto sega se prodava po salonite, pa duri i svoite 15god ponovi braka.
![]()
го имам цитроенот 2 недели веќе..задоволен сум од се,само ми треба еден вид на заштита сега,па ако може некој да ми помогне..
Се работи за заштита од глодари(Глувци) ...слушнав дека одат по нова инсталација,им мирисале новите кабли од инсталацијата на колата,а кај мене има можност да се појават во гаражата ,па слушнав и дека имало некој апаратчиња што испуштаат ултра звук и бегале од нив.....
некој да ми помогне околу тоа? да ми каже каде може да се најдат такви чуда?
некој со слично искуство?
го имам цитроенот 2 недели веќе..задоволен сум од се,само ми треба еден вид на заштита сега,па ако може некој да ми помогне..
Се работи за заштита од глодари(Глувци) ...слушнав дека одат по нова инсталација,им мирисале новите кабли од инсталацијата на колата,а кај мене има можност да се појават во гаражата ,па слушнав и дека имало некој апаратчиња што испуштаат ултра звук и бегале од нив.....
Мене глодари ми го изгризаа делот кој се наоѓа под хаубата и е звучна изолација, на Пежо 307, па тогаш купив од Реплек Хубо распрскувач против глодари, мислам 250 денари беше и прскаш насекаде и не е штетно и ќе бегаат.Инаку Ren&Co беше марката.го имам цитроенот 2 недели веќе..задоволен сум од се,само ми треба еден вид на заштита сега,па ако може некој да ми помогне..
Ич не се мисли земи го само француско возилоздраво другари,
да преминам на главното,
значи сакам да земам citroen c - elysee (attraction модел) линк подолу,па сакам да прашам дали некој има купено/користено таква кола и ако има да ми напише порака да го прашам за некои основни работи..
Колата е на ново,од салон од цитроен.
http://www.citroen.com.mk/vozilo/c-linija/citroen-c-elysee/#2410
што побрзо ми одговорите,толку би бил поблагодарен..
и да,кои и да разбира и има искуство со цитроен ,секој негов коментар за колатва би ми дошол плус.
![]()
Zemeno e od mart xDИч не се мисли земи го само француско возило