Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Macedonian напиша:
И ја исто. :helou:

jejejejejejejejeje

Имаш мсн? :helou:

te dodadov :)

bas mi e milo so ima i drugi navivaci. poentata e da se sobirame(normalno koga koj moze... faks, rabota:nesum: ) za dobri utakmici(liga na sampioni, werder, schalke...)

uste nekoj(pticji grip, joey, namic/oh, joco boss, firereot???) zainteresiran da se druzime :olee: , pieme pivo:party2: , jademe kikiriki, navivame :costumed2, i gleame real kako si go papa :zlo:?

baern minhen se najdobri nema sto! site klubovi od germansko mozat voda da im nosat!!!!!!!!!!!! otsekogas sum navival za niv. i toa e stvarno deka ovaa godina ne im ide no sepak narednata ke bidat sampioni!!!!!

2-0 so hertha na poluvreme... se poznava deka hitzfeld se vrati ... sega real neka mu ja misli :zlo:

Bavarec напиша:
2-0 so hertha na poluvreme... se poznava deka hitzfeld se vrati ... sega real neka mu ja misli :zlo:

2-3 крај. jejeje

Победа у Берлин, каде Херта имаше само еден пораз. hehe:

Сеа у среда...:zlo:

grrrrrrrrrr......... ednas na nula da igraat :zid: van buyten bot... od tie prvite na kanter :angry3:

ali pobeda si e pobeda. podolski se zdivi, lucio i willy se vrakjaat u forma, se nadevam i schweinsteiger kje bide. van bommel i hargreaves standardno super :)))))

aj neka se sozeme odbranava za so real bar malce i 100% odime :zlo:

Bayern

Dobro e Dobro e se vrakame vo forma vcera odlincno izigraa taka ke bide i vo sreda.

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

LeLe sega vidov

Schalke 0 - 2 Hamburger SV

Bayer Leverkusen 3 - 1 Stuttgart

:baeh: :baeh: :baeh: :baeh:
Ali ostanuvam ena 4 mesto zasto

Werder Bremen 3 - 0 Bochum

:zlo: :zlo: :zlo: :zlo: :zlo: :zlo:

lele ama se glupi drugive... :baeh:

schalke nemaat nervi da igraat za titula stalno zaebuvaat na kraj :tapp: .

vo sreda doma so real a vo nedela doma so werder. dve pobedi i ete ti 1/4 finale vo liga na sampioni i 2 mesto vo liga... e togas tek kje stane interesno :zlo:

DIE ROTE SCHEIßE WIRD WOHL NICHT MEISTER!!

226.gif

LouWeed напиша:
DIE ROTE SCHEIßE WIRD WOHL NICHT MEISTER!!

226.gif

lele krij se:kesa:

werden wohl meister. weil die anderen dieses jahr einfach zu dumm sind :toe: :tapp:

ganz nebenbei: wie geht's da unten in liga 2?:baeh:

браво за баерн, имаше шанси да изиграа нерешено, ама победија. :)

Bravo bravo 2-3 protiv herta u Berlin ne e mala rabota:drk:

vaka sea

tie sto mi se javija na msn znaat a za sekoj drug, sto mozda vo posleden moment ke resi da dojde i da se zacleni vo fanklubot- se cekame vo sreda vo 20:20 pred germanos(na kjosot na rekord)...

i cekame da pukne petarda na allianz arena:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom