Дали сте фотогенични?

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Веб-сајт
www.kajgana.com
дали сте фотогенични? колку сакате да се сликате? дали се сликате насмеани?...дали гледате право во апаратот? или гледате некаде на страна? или пак гледате што побрзо да се сликате и да замините?

п.с ако некој сака да поставам анкета само нека кажи...

Ич не сум фотогеничен, на сите слики ко дебилен сум

Воопшто не сум...онака поубав испаѓам на „случајни“ сликања отколку да се наместам за сликање...

Леле какви нарцисоидни одговори може да произлезат од темава :baeh:...инаку верувам во тоа дека секој кој му се смее на апаратот и „апаратот го сака“, шо викаат некои :icon_lol:
А инаку обожавм да се сликам, без разлика дали после ќе си се бендисам на сликата или не, зошто многу е убаво кога пак преку сликите ќе ти се вратат некои убави спомени...
Имам прочитано дека ние, луѓето, преку сликањето сакаме да ги овековечиме нашите ликови и да и противречиме на смртта... па можеби и сакаме...
А колку само топлина носат сликите за некои минати работи за кои споменот ти изветреал...и колку само солзи и насмевки :pipi:

Uuuuuuuu ic ne sum fotogenicna,tolku od mene,kolku i da se mestam dzabe e,uvek se mestam u pogresen moment hahaha:)

Искрено обожавам да се сликам -едноставно ОБОЖАВАМ..можам цел ден да се сликам,ама сепак најдраги ми се ненаместените слики,зашто се најинтересни,но и сакам да позирам,и после сакам да ги гледам сликите...Е сега за тоа дали сум фотогенична - Мислам дека сум..но има слики каде што не излегувам толку убаво,а на некои излегувам супер..ама во принцип мислам дека сум фотогенична

Ѕирнете у галерија и одлучете дали сум фотогеничен.

Ne sum fotogenicna,ali sakam da se slikam,slikite se mi se dragi spomeni na koi sekogas slatko se smeam i se prisekam na nekoi slucki ili nastani

Да, да фотогенична сум :pipi: .Искрено, многу сакам да се сликам, сакаат да ме сликаат и + многу убаво излегувам на слики.

ај и јас да кажам..првин за водка...абе дај сам кажиси сеа шо си мислиш за тебе...па после ние ке одлучуваме...
јас сум фотогенична...сакам да се сликам многу...и скоро секогаш испагам добро на сликите...

Pa zavisi koga ama moze da se kaze deka sum sredno fotogenicen.Ne ispoagam sekogas dobro ama ne e loso.

Not fotogeni4na definitvno.. Zs postojano koa da receme "poziram" izigravam budala kolku da ispadne pokul a ispaga KATASTROFA :D Se kurcam na sliki samo niso dr :D Uzas :/ :D

на 9 од 10 слики јас или мижам или имам направено фаца...едноставно не ме бива!!!!

Не, воопшто не сум. Имам дали 5 слики се на се, кај што си се свиѓам како сум испадната. :) Особено кога ме сликаат непланирано без да знам... Кошмар :kesa: Инаку не сакам многу да се сликам. А ни камерата не ме сака мене, така да- квит сме. :)

Ама како викаат... Тие што не се убави на слика, се убави во живо :pipi:

Теши си се, PSYtisfaction, теши си се :pos:

Pa neznam kolku sum fotogenicna, ako si ja pogodam filmskata nasmevka (taka jas si ja vikam) togas sum dobra, ako ne pishi propalo na slikata...imam mnogu dobri i loshi sliki... dali sakam da se slikam zavisi od raspolozenie i prigoda, ali ako nekoj zeme da me slikne nenajdeno sekogas si se mestam pred aparatot, ne se krijam, begam i slicno :) i najcesto gledam pravo vo aparatot poshto si go sakam pogledot i poshto sum narcis! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom