Dave
subcomandante
Дали ќе биде онака професионално направен, дали ќе биде во Охрид сниман....![]()
Во Маврово и Ростуше ќе го снимаат....
Дали ти го читаш воведниот текст пред да напишеш нешто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ќе биде онака професионално направен, дали ќе биде во Охрид сниман....![]()
Нека биде бар боље од Трето полувреме, нека се испалти ветото што ќе го сркаме, не ко за оноа гомно од филм џабе ни го тупосаа братјата![]()
Такова е наше ... Вие нјамате право на това лице ....Митриќески им се намерачил на Татариве да им го пукне џигерот.Како ќе се нервираат и за ова.
![]()
Може Владо Јовановски ми изгледа малку како Самоил. А за вистината гледај Анимал Планет не игран филм.Ќе биде мн лош, не само од аспект на вистината која ќе ја содржи него и автентичноста на костимографија и сценогрфија, тоа за жал ретко завршува како успешно завршена работа. Филмот би поминал и без "Македонско царство" и слично. За филмови од овој тип не сме еволуирале, де факто! Баш ме интересира кој ќе го глуми Цар Самоил!
О и тоа како владее тиранија. Јас вчера напишав нешто за Самуил, но ми го избришаа, најверојатно пошо на некој идеолошки не му се допаѓало напишаното.Очекувам овој детаљ да добие акцент, еве Зафирчев више го гледам како љубовникот....
Инаку не е у подфорум Историја каде што владее тиранија, па ќе си дозволам да напишам - Василиј во историјата на повеќе народи (балкански и други) се нарекува и Бугароубиец и Македонски.....всашност и ние така го викаме, ама изгледа имаме херои за извоз, па не боли Стојко кој е Македонец, кој е нешто друго....битно сме постари од све друго на планетава, а со Господ сме тука негде по старост....
....и најлева комбинација е „првата словенска држава“ со упорната антиквизација на нашава историја....крајно време е да престанат да се дрогираат по тоа институтите за историја и слични политизирани „научни“ установи, затоа што многу неумешно си играат со нашата судбина и тоа со будалаштини стари илјадници години...
О и тоа како владее тиранија. Јас вчера напишав нешто за Самуил, но ми го избришаа, најверојатно пошо на некој идеолошки не му се допаѓало напишаното.
О и тоа како владее тиранија. Јас вчера напишав нешто за Самуил, но ми го избришаа, најверојатно пошо на некој идеолошки не му се допаѓало напишаното.