Counter Strike мапи

• Креатор на темата Креатор на темата SaLt
  • Време на започнување Време на започнување
OK, poso do sea ne sum primetil da ja ima u listata za glasanje na koja ke e sledna mapa, a i na cs.kajgana.com stranicata ima sosema drugi mapi!

ах офис... ја лично ја мразам, офис САКС! ама ќе видам, ќе ја стаиме ради задоволството на другите!

kpbKENGUR напиша:
ах офис... ја лично ја мразам, офис САКС! ама ќе видам, ќе ја стаиме ради задоволството на другите!
Danke kengur, i forsiraj ja Sub_beta poveke da se glasa:helou::wink:

Зошто никад не ја ставате пиранези? стварно е јака!

G@rfielD напиша:
Зошто никад не ја ставате пиранези? стварно е јака!
ја има вилата, ама ретко кој ја знае! ај од сеа за проба ќе ја ставам па ќе видиме како ќе се навикне народот! иначе мапата е ТОП! ретко добра мапа!их.. фала шо ме потсети!:helou:

kpbKENGUR напиша:
ја има вилата, ама ретко кој ја знае! ај од сеа за проба ќе ја ставам па ќе видиме како ќе се навикне народот! иначе мапата е ТОП! ретко добра мапа!их.. фала шо ме потсети!:helou:

Стај ја и кажи шо напраи

haha se stavi piranesi i site ja mrzeja! including me.

Мора и boathseason да ја стаите. Закон е, возиш бродови и скутерчиња на вода!

Shorty напиша:
haha se stavi piranesi i site ja mrzeja! including me.

да да..повеќето народ ја мразеа..ама и јас сум дел од нив ... хаха
Ама ако се игра ќе се навикнам, а и не е баш толку лоша :zlo:

kpbKENGUR напиша:

Дај бе пробајте и со de_airninja ного ја сакам таа мапа ај плсссс

de_airninja ima da vozed i zepelin kako na warcraft ima i viljuskar ima i drugi transportni sredstva interesna e koj ja ima igrano?

Shorty напиша:
ja mislim treba povece aim mapi da se igraat... sve sto treba u niv e Vestina

Shorty,a da te ozenime so Awp-to tebe MOZE???hehehe*bez lutenje:P,nemoj posle da mi se odmazduvas na server:zlo:***Pozdrav***

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom