Counter Strike мапи

• Креатор на темата Креатор на темата SaLt
  • Време на започнување Време на започнување
абе авп индиа е топ мапаа ама малце е мала за 9вс 9,ја мислам дека треба по итно да се врати awp_dust.ајде да викаме по тони,тони тони тони тони:pos2: ставај друже

абе авп индиа е топ мапаа ама малце е мала за 9вс 9,ја мислам дека треба по итно да се врати awp_dust.ајде да викаме по тони,тони тони тони тони:pos2: ставај друже

хаха оди пoд џам да му викаш :)

ај да не ја забегуваме :)

Ima nekoi shto ne se zadovolni od ovie mapi shto gi ima kajgana serverite, braat poveke mapi da se pushtat na mene tie mapi mi se dobri i ne baram povishe pozz

Ако може да се стават авп стази, ќе биде закон!:smir:

neka se stavat awp ama shorty da ni veti deka nema da vlaga :helou:

Абе џабе пишувате, авп мапи нема да се стават никогаш.. :)

Јас сум против, ако се стават авп мапи банирани играчи темата ке е полна.. кој ке се расправа се секој втор дека после секоја мапа не иде авп :Z

Vcera za prv pat gi pustija cs_italy i cs_milltia:helou:

Abe stole mora da ima sekoj server awp mapa jas sakam na kgn da se stavi awp_map..da popukame malku so snajperi :smir:

Епа се пукаме пример.. и се мени друга мапа, и влегува некој нубер и ке ми отече *** за авп. Досадни има.. и плус бараат цел ден авп, сестри дават авп да стаам :) ке ставам.. со пушки играт. Јбг не е дораснат серверот, исто како и за friendly fire.

Епа се пукаме пример.. и се мени друга мапа, и влегува некој нубер и ке ми отече *** за авп. Досадни има.. и плус бараат цел ден авп, сестри дават авп да стаам :) ке ставам.. со пушки играт. Јбг не е дораснат серверот, исто како и за friendly fire.
:pos2::pos::pos2::pos::pos2::pos:
Бтв и оваа дуст4евер е добра за авп бе!=)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom