Reviews: Samsung D900

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
ajmo po 290 evra, full pakuvanje!!! godina dena garancija.

Ima simbian i baska Mac, ne mi e za catalenje.
*Za Necrophilia -brat sme pominale so Mrno od kaj tebe cesto ama si vikame da ne ne si tamu pa ne vlegame.pozdrav. baska evtino go davas ako e nov

nov, komplet so kutija napomenav i u prethodniot post uste 6 komada mi ostanaa gi davam po reklamni ceni samo da gi otarasam oti za 2 nedeli mi stiga nova tura.

inace na rabota sum sekoj den od 12 do 19h, mozno e samo na 10-15 min da ne sum tamu ako sum otisol da si kupam jadenje...

Sto znam mislam deka Samsung vadat najdobra slika. Ovoj D900 ima mnogu jak dizajn.

Nokia, SonyErcisson = Carl Zeis Leki... ne e zaebancija!

Eden drugar kupi i mi vika deka nema Simbian.Ja mu vikam abe pisue deka ima toj mi veli ako pisue nema.:pos2: :pos2: :pos2: :zver:

Go imam D900 dva meseci.Pred toa koristev Nokia N70.Edna dobra rabota za samsungot e toa sto e tenok i lesen, sve drugo nemoze ni odblizu so NOKIA.

smatka напиша:
Go imam D900 dva meseci.Pred toa koristev Nokia N70.Edna dobra rabota za samsungot e toa sto e tenok i lesen, sve drugo nemoze ni odblizu so NOKIA.

zaboravi uste edna rabota na samsungot da spomnes - premnogu glupo meni ima!

Го порачав бидна, ама никако да ми го донесат мамата две недели го чекам

значи доплата уште 230 евра??а зошто не си го земал? или ти рекле дека иде по порачка и малце да се изначекаш дур не падне цената на Д900... т.е. право да ти кажам недела падна... али јас ке ги имам новите цени од понеделник.

т.е. објасни ми доплата имаш уште 230 евра или уште 270 оти глеам дилерски ми е 255 евра не е можно да идат за 1000 денари заработка на телефон од 300 евра. освен ако не е половен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom