LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Абе има ли некој да ми ги даде или ако не сака така може и за пари јас си ги купив првите две ЦД од втората сезона од Бисер во СК по 80ден ама ми требаа пари за по пат па не можев и другите да ги земам така кој ги има другите цд нека пише?

LOST ДОБРА СЕРИЈА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ НА МОЗОКОТ:toe:

head напиша:
A da si otvoris tema za Aprentis , pa tamu fali gi do besvest :nesum: Pogledni go samo rejtingot na Lost i nagradite so gi ima dobieno, pa posle zbori i davaj komentari !
Izguben eden:uvo:
Хахаха, па тоа е брачко и поентата. Луѓево се занесле во секакви глупости затоа е висок рејтингот. А види ти кој е рејтингот на Доналд Трамп.

јахутерминал,ова е тема за лост,сите го гледаме бидејќи ни е интересен и не привлекува мистеријата околу епизодите,а исто така некој од нас и се љубители на фантастичните филмови,рејтингот на ди апрентис не го знам ама еве јас ќе кажам дека е 100% реален но доналд трамп ми е еден од најомразните личности на планетата бидејќи во него освен бизнис нема ништо друго,ни чувства,никаква љубов,се му е околу парите..жал ми е да ги гледам постојано одредени личности како си одат плачејќи,секоја серија има свој недостаток,но кај некој луѓе тој недостаток го сметат како предност бидејќи баш тоа и го сакаат како што јас,многу членови од форумут и општо во светот им се допаѓа како е составена целата мистерија иако не е баш реално:helou:

И стигна и новата епизода на
дата
07.02.2007 =
7+2+2+7=18
1+8=9

После речете дека 9ката нема некоја врска....

Сеуште не ја гледав, но за неколку сати:)
Бај д веј веќе ја сминав...

Димитар напиша:
И стигна и новата епизода на
дата
07.02.2007 =
7+2+2+7=18
1+8=9

После речете дека 9ката нема некоја врска....

Сеуште не ја гледав, но за неколку сати:)
Бај д веј веќе ја сминав...

душо, денес е 08.02.2007 :smir:

NaTaLi напиша:
душо, денес е 08.02.2007 :smir:
Душо премиерата на епизодата беше во 9 часот вчера (во Њујорк).... значи на 7ми. Веднаш потоа ја имаше на Интернет. Кај нас... значи утрово...

Јас ја симнав и ја гледав... една интересна работа ќе се научи...
:zver:
Ќе биде интересно... одвај чекам наредните епизоди...

после ова (3) сезона дали се планира да се снима уште или не се знае?

NAj zakon serija.najdobra serija sto nekad sum ja gledal.jas posteno si ja gledam na a1 poso taka iskreno mi e pointeresno a ne deka ne mozam da ja najdam nego taka sakam.:) aj ke docekam treta sezona ako go odvrzat kjeseto A1.Pozdrav i super sto nekoj otvoril tema za Lost.Denes bese epten hard kor epizoda eeej.ccccc.ZAKON!!!

Прва сезона прекрасна
Втора сезона се понеинтересна
Трета сезона мистериозна ама веќе ми е преку глава од све што наоѓаат на островот,на крајта не ми е чудно и да најдат нло со вонзејманци внатре :tapp: Ај белким понатаму подобра ќе биде,сум ги гледам до 3x06,вечерва ќе ја доналдирам 3x07 а по препорака на dimek ако не се лажам зедов да гледам друга серија heroes кој ми остави поголем впечаток од лост иако се снимани само 14 епизоди :toe:

ednostavno filmov za mene e naucna fantastika -sr*nje
izvinete me na mislenjevo no jas retko go gledam

Едвај чекам да ја гледам новата епизода.Последната ептен ме доведе до неизвесност.
Ја гледал некој новава епизода?Импресии нешто,ово-оно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom