LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Знам дека голем е бројот на оние кои ја следат серијата и на оние кои веке ги изгледале сите сезони,мене лично ми се допаѓа,а на вас?

Не да ми се свиѓа серијата.Туку ги бројам шасовите за новата епизода.Многу јака серија ,до сеа најдобра што сум ја гледал

Не ја гледам, не ми се погодени термините, а и не е мој тип на серија ... :toe:

нешто овде не валја нели онај димек имаше тема на ЛОСТ????

Лост ти е најбоље сериа дури и на А1+ ја има

Iskreno mi se svigase na pocetokot,ama pocnaa da go tupat mnogu,prethodnata epizoda ne mrdna ni cm ponapred,ne se desi nisto novo vo nea,nisto poise od taa pred nea epizoda sto bese.Trebalo da ima 7-8 sezoni ama ke prekratuvaat zasto od vakvoto cepidlacenje im se namalila gledanosta,arno im teknalo!

Топ е серијата. Една од подобрите. Трета сезона, особено 6тата епизода од неа, тотално ме освои :drk: :)

Се чека на останатите епизоди.

Abe neli imase vakva tema, serijava e dobra na momenti, ama koga ce pocnat da ja tupat so nekoi gluposti, spanskine serii se pobrzi so dejstvijata, ja gledam i odvaj cekam da dojde drugata epizoda, ama svarno nekad ja preteruvaat, kako vecerva, pola epizod bese repriza od prosliot pat, ovie vaka moze da teraat i 100 sezoni :)

mnogu e jaka serijata.Soer e najbolji a majkl najvise me nervira.zatoa na kraj ke gi izdade site na tie losite

средно .... ни лошо ни премногу добро така-така

Ajde , uste dva dena do sedmata epizoda od 3 sezona :zlo:
Na sedmi se emituva na ABC , a se nadevam deka na osmi ke moze da se simne od nekoj torent:vozbud:

Мислам дека Lost е само губење време и замарање на мозокот со глупави нереални работи, земете гледајте Доналд Трамп "The apprentice" да видите колку е интересно и 100% реално.
Секој
четврток 22:20h
и
недела 22:20h
на Телма.

јахутерминал напиша:
Мислам дека Lost е само губење време и замарање на мозокот со глупави нереални работи, земете гледајте Доналд Трамп "The apprentice" да видите колку е интересно и 100% реално.
A da si otvoris tema za Aprentis , pa tamu fali gi do besvest :nesum: Pogledni go samo rejtingot na Lost i nagradite so gi ima dobieno, pa posle zbori i davaj komentari !
Izguben eden:uvo:

Koa gleav Lost mnogu sum napnat takva e serijata i zatoa prestanav da gleam:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom