Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.781
- Поени од реакции
- 52.779
Мора секоја ок дискусија да ја заебеш?
A Фирпо?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Фирпо?????
У Интер за Лаутаро плус 15 милиони.
A Фирпо?????
Ова е врвот на сите глупости![]()
4 страни наназад е океј дискусијата, ако сакаш да придонесеш, бујрум.Инаку, ова ти е ок дискусија?
4 страни наназад е океј дискусијата, ако сакаш да придонесеш, бујрум.
Имаш опција да игнорираш член, ако не ти одговара, држи си се до кладилница темата, нема потреба секое второ мислења да ти е директна и дрска навреда према некого, милион пријави дневно имам од тебе.Би придонесол јас, ако нема мајмуни од типот на @NeymarJunior .
Имаш опција да игнорираш член, ако не ти одговара, држи си се до кладилница темата, нема потреба секое второ мислења да ти е директна и дрска навреда према некого, милион пријави дневно имам од тебе.
Zatoa shto imas minimum 50 isti postovi ko negoviot, forumov nema samo 10 clenovi, ima mnogu povekje, ako samo 10 se totalno nepodnoslivi za tebe ignoriraj gi i prodolzi si so asalni diskusii niz podforumov. (Znam deka si sposoben za takvi diskusii)Да, и сите тие пријави се од десетина исти членови кои се buthurt од мене. Јас ценам дека ти сакаш да бидеш објективен и не сакаш да делиш опомени и банови, но погледни го мојот прв пост денес на оваа тема, и кажи дали е провокативен или навредлив. Е на тој пост првиот коментар ми е дека е најголема глупост, иако е веројатно попаметен од било што што тој мајмунот било кога има напишано на кајгана. Во такви случаи ќе јади со Фирпо по муцка, нема игнор.
Ако не го опоменуваш него и не му кажеш него да ме стави на игнор, зошто мене ме советуваш да го ставам на игнор?
Па тоа ти зборам. Барса освои ЛШ 2006та, следната сезона го земаа Анри кој и година претходно веќе бараше трансфер ако добро памтам. Веќе 2007ма, поготово 2008ма почна една вонсериска Барселона која траеше до пред 2 3 години (иако имаат 2 ла лиги у задњиве 3 сезони, свесни сме деке и дојде крајот на таа Барса, генерациски). Ибра се закачи одма после тоа триплете на Пеп. Тука веќе и се виде кој е и што е Меси у фудбалот.
Вртеше духот на Кројф и после неговиот мандат, ама не може некој да негира или да убедува дека Барса пред Меси била страшно привлечна дестинација зошто таму настапувале Стоичков и Ромарио. Убаво викаш за Ван Гал, дечкото ја потона Барса тој период кога Реал жнееше Лига на Шампиони и Фиго со директен трансфер покажа кој е кој во фудбалот тој период.
Ќе се навратам пак на Меси, 08,09,10 сезоните веќе бевме сведоци на масовно сакање да се игра у Барса од милион играчи. Давид Виља, веќе спомнатиот Ибра, Санчез, Фабрегас, Кутињо, Суарез и уште неколку што не ми текнуваат моментално што плачеа и штрајкуваа за да напраат трансфер у Барса.
Јас моментално после Меси не гледам играч и атмосфера у клубот што ќе биде магнет за најдобрите играчи да побараат трансфер таму.
Ne mu stoi, gi izbrishav site, prodolzhete so fudbalski diskusii ako imate kejf, ako ne, da ste zivi i zdravi.Се супер, ама сеуште му стои постот каде што мајмунот ми псуе мајка.
Дест беше договорен со Баерн така да врска ти немат муабетов, проблем е шо Баерн сака за 10-15 милљони да купи потенцијален ворлд клас бек, настрана муабетот дека Ајакс се кучиња на Барса, така да нормално Барса ќе има предност во ваков случај.На 90% од фудбалерите сон и врв во кариерата им се Реал и Барса, без оглед на моменталната ситуација, без оглед од која лига/клуб доаѓаат. Ѕвезди како Роналдо, Бекам, Зидан, Суарез, Кутињо, Ибра итн итн напуштија огромни клубови во најдобрите денови и форма за Реал и Барса, а не пак некојси Сержињо Дест.
![]()
It is what it is Meme (official full video)
It is what it is Meme (official full video)Donate to my PayPal -paypal.me/TheotakyHey! Use Curve to combine your cards into one! Your money, made simple. Get...youtu.be
Дест беше договорен со Баерн така да врска ти немат муабетов, проблем е шо Баерн сака за 10-15 милљони да купи потенцијален ворлд клас бек, настрана муабетот дека Ајакс се кучиња на Барса, така да нормално Барса ќе има предност во ваков случај.