Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тиаго Силва и по 2 години ќе биде физички поиздржлив од Андреас Кристенсен, така што ок е.

Пишав во некоја тема, видно ме занима како ке се справи со физичката захтевност на лигата. Не верувам дека ке изигра повеќе од 30 меча во ПЛ сезонава. Едно време зареди многу мускулни повреди во ПСЖ. Не знам каков му е рекордот во последно време. Навистина интересен трансфер.

Е аман де, банирани беа претходните трансфер рока, нормално е сега да се расфрлат.
Со Џиру шо бидна, кај ќе продолжи батецот ?

Кај и да е ќе се договори со Лацио, па ќе се предомисли и ќе иде у Гранада као боља опција. Со братот Солдадо кичми ќе кршат.

А Жиру сака да си бега или на овие им текнало да го продаваат?
Супер опција за од клупа им е, од паузава навака изгази за разлика од Абрахам кој дното го допре. На младиве напред им треба некој со искуство и што освоил титули. Плус сите напред им се џуџести, ќе им затреба на некоја утакмица ваков играч.

Зошто правам споредба со платите на играчиве на Пул (глупа дискусија иаме у фан клуб, пошто не праиме трансфери), ќе може @RATM или @Донев да ми пише кои се (ќе бидат) платите на овогодинешниве засилувања на Челзи.

Каква машинерија има Челзи во управа неверојатно, 5 влезни и 5 излезни трансфери прават одеднаш. Или едноставно Марина им се јавува на клубовите и им вика тејк ит ор ај вил шут ин јор хед некст тајм :D

Зошто правам споредба со платите на играчиве на Пул (глупа дискусија иаме у фан клуб, пошто не праиме трансфери), ќе може @RATM или @Донев да ми пише кои се (ќе бидат) платите на овогодинешниве засилувања на Челзи.
Нема баш сигурни бројки освен за Силва 100к неделно. За Хаверц се збори 130к, а Зијех и Вернер би требало 150-170к. Во фунти сите.

За Чилвел немав видено ништо, ама сега ми излезе околу 190к. Е за овој ќе претераат, ако е толку :D

Највисока има Канте иначе, 290к.

Последно уредено:
Хаверц на 130к ако е секоја чест како го убедиле, ама Чилвел бе 190к :pos:

Па ако е добар изворов што го гледам, до сега земал 27к фунти. Највисоката плата во Леверкузен е 88к фунти.
Мислам не им требало многу да се убедуваат :D

Некаде прочитав 120к неделно само не знам дали фунти или евра.
Што не е јасно?
Кога е во прашање Челзи платата се кажува во фунти и само нето.
Кога е во прашање Јунајтед, платата е бруто и во евра.

Што не е јасно?
Кога е во прашање Челзи платата се кажува во фунти и само нето.
Кога е во прашање Јунајтед, платата е бруто и во евра.

+ патните трошоци, пензиското и здравствено осигурање.Евентуално и сметките од ручеците за времето на преговорите.

Плачете им на фејл, сан и стар, тука никој не го правел тоа.

Плачете им на фејл, сан и стар, тука никој не го правел тоа.
Секако дека никој не го правел тоа, ти самиот имаше твит постирано дека Санчез ќе земал 600,000 :D

До ден денес фунти/евра не се пази, не па бруто или нето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom