Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скапо платени не е исто со квалитетни.Бреј коа ќе видиш, страшна бонанца од квалитетни голмани се наталожи у премиер лигава, не памтам дека некое од поголемиве првенства имало толку јаки први голмани.
Де геа, едерсон, алисон, лорис ?Скапо платени не е исто со квалитетни.
Па и Шмајхел и Батленд стави ги, двајца исклучително квалитетни голмани.Де геа, едерсон, алисон, лорис ?
Оде Батленд чемпионшипПа и Шмајхел и Батленд стави ги, двајца исклучително квалитетни голмани.
ЛорисДе геа, едерсон, алисон, лорис ?
Бреј скроз забораив дека испаднаа идиотите.Оде Батленд чемпионшип![]()
Добро сеа не е камен, си има пехови ко оној на светското каде опипа дно, ама и де геа на светското грешеше ако глеаме такаЛорискај го погоди каменот. Едерсон е добар, Де Геа и Алисон се квалитет да.
Па добро, во Шпанија сега се Тер Штеген, Облак, Навас, Куртоа и за мене многу потценет Серхио Рико од Севиља, опасен голман.Добро сеа не е камен, си има пехови ко оној на светското каде опипа дно, ама и де геа на светското грешеше ако глеаме така
Потценет голман е лорис, заслужува место меѓу најдобрите у ПЛ според мене.
А и покрај овие што ги набројав, тука се лено, оние на стекот од погоре, сега овој што дојде во челзи, така да како што реков, ваков голмански квалитет немало наталожено до сега во некоја друга лига барен не подолго време.
Инаку на времето истовремено мислам дека функционираа буфонм, паљука, толдо и перуци. Старите добри калчо времиња
Не знам што им е филмот стварно. До сега 5 души земаа со фрлање пари, сега за играч кој стварно им е неопходен (пример Алдервејрелд) не сакале да платат повеќе од што мислат дека вреди. За Мегваер сфаќам, дури и тие 60те им се премногу на Лестер, ама зошто за Тоби да не дадат пари не ми е јасно. Еве и за Годин ако има некаква шанса, плаќај таму и чао позз.[DOUBLEPOST=1533809898][/DOUBLEPOST]Дефанзивец број 484847373849289![]()
Па добро, во Шпанија сега се Тер Штеген, Облак, Навас, Куртоа и за мене многу потценет Серхио Рико од Севиља, опасен голман.
Очигледно е дека има судир во интереси меѓу управата и Мурињо. Он плаче за играчи цело време, они или мислат дека веќе доволно желби му исполниле или уште од сега знаат дека нема да остане после сезонава. Ама ако е така не знам зошто воопшто го чуваат, сигурно ќе можеа да го убедат Зидан да превземе. Истово се случи лани со Челзи и знаеме како помина. Под Бенитез поинтересно ми беше да ги следам него од јануари па наваму.Не знам што им е филмот стварно. До сега 5 души земаа со фрлање пари, сега за играч кој стварно им е неопходен (пример Алдервејрелд) не сакале да платат повеќе од што мислат дека вреди. За Мегваер сфаќам, дури и тие 60те им се премногу на Лестер, ама зошто за Тоби да не дадат пари не ми е јасно. Еве и за Годин ако има некаква шанса, плаќај таму и чао позз.
Па и Ромањоли е фан на Лацио кој не го крие тоа и се сликаше со дрес веднаш кога од Рома дојде кај нас, па тоа и до денес не влијае на неговите игри.Нема бе, си има право типот да навија за кого сака, фудбалот им е професија.
Ако игра добро кур ме боли, не ми сметале мене никад вакви работе.
Лука Модриќ ја има лајкнато свака слика на инстаграм на официјалниот пејџ на Милан, како и слика монтажа од него во дрес на Милан. И пораснал со дрес на Бобан од Милан
Па сеа сака у Интер за 10мил плата
Само што лука не е глуп црнец ко овој и балотели