Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ганер, и ние ги имаме ставено на грб и Сити и сите што се есапат поголеми, ама за жал крајниот резултат ни е за никаде! Спуштете топката, Артета нема да биде Венгер, не трошете жетони за џабе!
Абе Фенел, ако ме имаше читано ќе знаеше дека ја сум овде еден од ретките навивачи на Арсенал што одамна вика дека Артета е тешка превара, ама во ситуацијава Ѓокереш е играч што најмногу му треба на Арсенал, нема ќор играч во тимов што ќе даде 15+ гола во ПЛ.

Абе Фенел, ако ме имаше читано ќе знаеше дека ја сум овде еден од ретките навивачи на Арсенал што одамна вика дека Артета е тешка превара, ама во ситуацијава Ѓокереш е играч што најмногу му треба на Арсенал, нема ќор играч во тимов што ќе даде 15+ гола во ПЛ.
Јас искрено ви посакувам да кликне кај вас!
Ама уште кога го поврзуваа со Јунајтед, ме јадеше јанѕа како од толку километража и клубови се оправил во Спортинг и одма по ред ќе му успее во ПЛ.
Не кобам, добар играч е, не е Халанд па да го мразиш. Ама прашањата си стојат.
Што би рекол некој, прашањто стооо...

А што Џексон фудбалер е? Иди бегај, трибината зад голот не може да ја погоди! Пуштете муабет може Арсенал ќе се залепи, ние веќе го имавме Велбек, стига е!
Џексон е замена за Дрогба. Играч за големи моменти. Тоа е се што им треба на Јунајтед моментално.

Џексон е замена за Дрогба. Играч за големи моменти. Тоа е се што им треба на Јунајтед моментално.
Нас во оваа ситуација најголем момент би ни било финале на Карабао куп! Нема зорт од него, нема да го храниме до Мај таму само за тоа :D Чувајте го, кој знае може пак ќе играте финале на клупско СП!
Автоматски споено мислење:

Арсенал најдобар пазар направија, и тој Нони ќе искини ќе видите
За Нони навиваш оти е битолски прекар?
Му пишав и на Ганерот, Ѓокереш пола Европа ја сврте, им посакувам да се погоди, ама има баагимити прашалници. А за Нони :pos: , ако издржат со Артета еден месец, арно ќе е!

Последно уредено:
Арнаутович у Ѕвезда. 1.05 коеф дека паѓа на местења за кладиона, 1.18 коеф заглавува на бело, 1.10 дека ќе го изгорат куравите по гарсоњерите у Београд на води, 1.02 дека ќе се млати со вратари по сплавови, блокирана.

2.5м по сезона ќе зема, па има ли нешто подобро? Курви, бело, сплавови, ноќен живот, а 2.5 милиончиња во џеб, башка наш народ, јазик познат. Арнаутовиќ го живее животот дефинитивно.

2.5м по сезона ќе зема, па има ли нешто подобро? Курви, бело, сплавови, ноќен живот, а 2.5 милиончиња во џеб, башка наш народ, јазик познат. Арнаутовиќ го живее животот дефинитивно.

Фудбалскиот Перо Антич.

Не дека не може ноќниот живот на Белград да го проголта, ама 13 години е со жена му, дечиња. Уште кога го прашуваа на утакмицата Србија - Австрија пред 2-3 години, викаше дека сака да игра за Ѕвезда, и дека се чувствува како Србин. Не дека парите се мали, ама има малку контекст целиов трансфер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom