Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Како си го замислуваш ти трансферот? Во кој момент ПСЖ отишол да соработува со Барса? Единствен контакт е кога им ги дадоа парите, а може и тогаш немало, затоа што Барса пиша дека адвокати на Нејмар ја активирале клаузулата. Соработувале, секако :D

А добро сериозен си за ова дека немало никаков контакт помеѓу двата клуба?..сериозен си?.

Nasser Al-Khelaifi (PSG chairman): "When La Liga refused Neymar's transfer, Barcelona called me to say 'come on, let's do it together'.

А добро сериозен си за ова дека немало никаков контакт помеѓу двата клуба?..сериозен си?.
Имало де, на крајот само за да се плати. Колку што мора, ништо повеќе. Не би рекол дека е соработка тоа баш :D

Имало де, на крајот само за да се плати. Колку што мора, ништо повеќе. Не би рекол дека е соработка тоа баш :D

Ти кога купуваш кола на старо и кога ќе ја платиш бараната сума тоа не е соработка?

На 1 година?
Да. Уште по финалето ЛЕ кажа Мурињо дека Златан сака да остане ама не сакал да зема плата додека е повреден. Требаше да се врати во декември ама изгледа наредниов месец ќе биде.[DOUBLEPOST=1503580702][/DOUBLEPOST]
Отприлика од кога ќе биде спремен да игра? @Ilumious
септември или октомври, тренира во сала, уште не е со групата.

A ot kade doide Ibra vo Mancester? Kolku platija za transverov?

Ракот на страна, Ибра е феномен мајке ми, на тие години да ти се задеси таква повреда и да се вратиш за толку краток временски период... :cuc::cuc::cuc:

A ot kade doide Ibra vo Mancester? Kolku platija za transverov?

Ракот на страна, Ибра е феномен мајке ми, на тие години да ти се задеси таква повреда и да се вратиш за толку краток временски период... :cuc::cuc::cuc:
Чисто за споредба, Рохо со истата повреда е проектиран да се врати декември некаде :icon_lol: секоја чест на човеков каква атлета е како прво, после фудбалските квалитети.

Koнечно ке му се оствари желбата на Бентеке да игра со Ибрахимовиќ. :vozbud:

Џони не` кара дека премногу сме верувале во шпекулации...

...постира статија од гол.ком. :)

Сите медиуми ја пренесија таа вест,гол ком ми беше при рака па затоа таа ја постирав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom