dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.365
Може не вика контретно за тебе.
Иначе темава испадна одлична.![]()
Одлична додека не почне некој со пцуење

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може не вика контретно за тебе.
Иначе темава испадна одлична.![]()
Немој бе, немој само Де Јонг у Ливерпул, те молам![]()
Искрено да збориме, летниот трансфер период бевте без конкуренција со шпекулациите.
Неизбежни се шпекулациите во секој преоден рок, но ова со Арсенал беше претерано. 300 имиња беа поврзувани со тимот и во последен ден се задоволивте со Озил.
Да не беше трансферот на Бејл, ќе останевте и без Озил![]()
Ne deka kje dojde ama me interesira sho si protiv.
Iskusen igrach,ima igrano u PL i e eden od malkuminata shto sekoja utakmica dava 100%.
Neka ne te lazhe toa shto koga go gledash vo Milan ti izgleda losho posho deckoto e stvarno dobar igrach.
Vo taa 4-2-3-1 na Liverpul bi se snasol dobro ama ko shto rekov ne veruvam deka kje si odi od Milan.
Ај добро, нека дојде![]()
Што, пак ќе праите средина како онаа Маске-Чаби-Џерард??
Како Чаби Алонсо, Момо Сисоко, Џерард енд МасчерааноооооОООО
Верувај ми брат, најсерозно немам одговор на прашањето „зошто не?“.
Не сум таков тип на навивач да плукам по сопствени играчи или пак пред да дојдат (шпекулации)...па дури и од како ќе си отидат (ретко)....ама за Де Јонг, не знам...антипатичен ми е (груб играч, можеби игра улога и стартот врз Алонсо, колку и да е смешно). Ете, игра во Милан, клуб за кој што навиваш и сигурно повеќе од мене знаеш како во која формација може да се снајде. Џонтра вика дека е подобар од Лукас, можеби и е....ама едноставно, не знам.....не сакам.
Кожа ми се ежи коа ќе ми текне на Маскерано во Ливерпул и нашата понуда од 5 милиони + Мунтари за Шефот!
Вашите излегоа со официјално соопштение колку малоумна понуда добиле.![]()
Бенитез беше на дроги тој период![]()