Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
,,,lukot e edna od nekolkute magii shto majkata priroda go ima dadeno na chovekot,,,posebno na nashevo podnebje odgledan i rasten na priroden nachin,,,/Torchirus prijatele pomagaj:icon_mrgr:/ za zdravstvenite pridobivki da ne se povtoruvam so vekje mnogute postoechki napishani trudovi,,, :icon_mrgr:
Другар кога ти е роденден да ти дојдам со 10кг лук :love:

,,,@коцка се чека да презентира вердура , сега и е времето оти одамна неам пробано :icon_mrgr:

на нашки? :P кумка!!!!
Автоматски споено мислење:

вердура? зеленчук??? одамна немаш зеленчук јадено?
,,,неее имам една случка и тоа токму во Милано :pos: , порачуваме вердура а кој ја сркал во Италија знае колку е богата , се најадуваме и го викаме келнерот да ни наплати, доаѓа тој целиот разгоропаден и вели дека нема станување додека не порачаме и главно јадење,,,:ROFLMAO: кој црн ручек коа вердурата беше и повеќе од доволна,,,едвај остаивме пари и му ја киднавме глава да спасиме,,:pos::icon_mrgr::facepalm:

не знам за која супа точно зборите ама мислам дека зборите за ribollita. Инаку многу чудно што така ви рекле, мислам дека странци па сакале да ве заебат нешто хахахаха
си ја нарачувам таа супа (минестроне е супа на ит @chef_cook хахахаха ) и се рачуна за примо, исто како и шпагетите

не знам за која супа точно зборите ама мислам дека зборите за ribollita. Инаку многу чудно што така ви рекле, мислам дека странци па сакале да ве заебат нешто хахахаха
си ја нарачувам таа супа (минестроне е супа на ит @chef_cook хахахаха ) и се рачуна за примо, исто како и шпагетите
Супа неам јадено па 3 години,тачно

Па нели јаде инстант супа у воз пред неколку дена
Само фидето го изедов))) а вака да седнам да јадам супа,или у ресторан супа да нарачам,не памтам кога последен пат !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom