За битолчани: Дали градов ве гуши од досада?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, како сум си поминал на претставата Хераклеа, ОД КОЛ НА КОЛ, КОЛОТ... (изглеа В ГАЗ :pos2:).
Сум се тркалал од смеа бе љујѓе бре, у ПИЧКУ ШЛАЈФЕР :pos2:

И јас си идам од таму.
Претставата беше феноменална. Немам посмешна гледано. :pos:
Ете дека не е досадно Битола. Цела Битола беше на претстава, и осеќам дека си поминаа сите преубо.

И јас си идам од таму.
Претставата беше феноменална. Немам посмешна гледано. :pos:
Ете дека не е досадно Битола. Цела Битола беше на претстава, и осеќам дека си поминаа сите преубо.

Абе чим е од СОЛЗИ И СМЕА, мора да е јака. Ама на секоја реплика на Елена а.к.а. Бибето се кинев од смеа :pos2:

Тамарче, тебе ќе да те видов, беше мислам на првата клупа после семафорите кај сендвичарите

да ја вратиме темата во живот малце

од досаден Битола преминва во фаза на закржлаен град т.е. село

работата стана сериозна мора нешто да се преземи веднаш т.е. да се отворат нови места за излегување, да се подобрат постоечките, почесто да се организираат журки, да се забрани екс ју турбо по кафичи, и најважното да си признај народот дека не се богови од олимп туку обидни смртници, помалце занесвање, оговарање, да се опуштат малце да не се стегат во душата, малце да играт по кафичи а не ко некој споменици, веќе не се малку што скопјани го преплавија цел плоштад со нив, ко ке шетат низ корзо носо да не го креват многу, т.е. помалце гледање во небото и така во скоро време нема да видат вселенски бродови, нека се приземјат малце на тлото да видат реалноста во градот, сите се напрајле ко старци на 20 години

Ојден е градот одамна. Ништо не го враќа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom