Што очекувате од животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Е точно тај ден нема да го дочекаш - никогаш - за тава ќе кажеш кога ќе те пита некој: лета ли, ке кажеш лета, ако не знаеш за што точно те прашува... и на крајот слобода

Во принцип не се замарам за другите што прават. Освен мајка ми и можеби тетка ми на другите сериозно не им е многу гајле за мене. Некој знае да коментира нешто што правам ама тоа е ретко и јас не се замарам со тоа. Повеќе мајка ми се замара што мислат другите за мене од јас. Незнам како се вика тоа...душегрижништво?

Да малце убрза. Ногу е долг. Не ги контам особите кои сакаат да преживеат до дубока старост.
Најубаво е човек да си умре млад и здрав са пуно енергије.
Тие шо разбират разбират. Тие шо не разбират задрмал ми. ;)

Да малце убрза. Ногу е долг. Не ги контам особите кои сакаат да преживеат до дубока старост.
Најубаво е човек да си умре млад и здрав са пуно енергије.
Тие шо разбират разбират. Тие шо не разбират задрмал ми. ;)
But I was told this saying was used in the 1949 movie “Knock on Any Door” starring John Derek and Humphrey Bogart. Here is another version of the statement:
Live fast, die young, and leave a beautiful corpse.

But I was told this saying was used in the 1949 movie “Knock on Any Door” starring John Derek and Humphrey Bogart. Here is another version of the statement:
Него знам филмо. Бар наслово не го памтам. Имам го гледано само Среќна нова 1949.
Ќе пробам да го најдам филмо. Тенќу за предлого. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom