Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
PANKERKA site nie pogresno te svativme.Ne svativme i pomislivme na toa.Izvini sto pogresno te svativme.Aj se nadevam deka ke ides na Toy Dolls.Pozdrav

Hehe nikoj od nas pretpostavuvam deka ne e galenice.Obicno tie sto se galenicinja nemaat pojma od muzika.I se fufkaat da idat na svirki poradi sto mislat deka pankerite i skinerite se agresivni.Ima golema razlika od covek od covek.A koj ima pari za karta od 400 den ne mora da znaci deka e galenice.Najavata bese od pred mesec dena i imase vreme da se soberat pari ako nemase nekoj.I da stedese po 10 den dnevno ke kupese bilet.Pozdrav

Разиел, ако некој сака да даде и повеке одколку што е нормално за некој си бенд пари само за да им дојде на концерт не значи дека е сноп, NOFX картата со се превоз беше 80 евра па никому ништо..

ajde momci i momki kazuvajte kako si projdovte na TOy Dolls.JA si projdov ludo i nezaboravno :) ovoj olga ne da e mentalen :D.Mn top nastap imaa.Ali golema pofalba do Losi Deca.Samo steta sto ZIca ne peese nego toj drugiot peese ama super bea :).Sledna misija : Sabota 31 mart u MKC > the best of rockfest featuring LOSI DECAAAAAAA!!!
Pozdrav !

Тoy Dolls...Само што се вратив,нема 10 минути. Случување од светски ранг,што мислам дека македонската публика и ќе почека да го види она што денеска го гледаше некои си 3 саати. Од кога се качија на сцената,па се додека не си отидоа,Toy Dolls успеаа да ја задржат публиката публиката разиграна,разрипана,распеана.Уште еднаш ќе повторам....Случување какво што дефинитивно и требаше на македонската публика....Перфектно....Заврши,и многу ми е жал ради тоа.Останува само доооолго време да збориме за овој настан што без сомнение ќе остане забележан.
А за Лоши Деца,солидно настапија,иако више преку к*р
ми е од едните исти песни. Исвиреа 2 нови :) Али у глобала сосема оукеј си поминаа (башка и голот за МК уште толку загреа:))
DennyTeChuva...Ок.Само ок.Едноставно,веќе видено.
Ај доста од мене....
Поздрав !

ПА може да се каже дека имаше гужва.А у таа гужва плус шутките што паднаа оф оф оф .А Гижо зш бе не дојде?

Ја моите пари ги дадов за Сепултура, плус сеа штедња за Саксон и Мастерплан...тесно ке биде месецов со пари

Лоши Деца во сабота во Кастро како дел од концертот Рок Фест.И во петок ке биде финале а сабота Бест Оф.Ај да не мрчам сеа сите знаете за рок фест.Него да кажам дека тие што пропуштија во саботава со Тој Долс нека дојдат оваа сабота бар да ги видат Лоши Деца пошто имаа многу добар настап и не треба да пропуштат по втор пат.Него да не знае некој да ми каже зошто Жица не пееше со Лоши Деца него пееше тој со косицата.Не дека не беше добар тој него не ми е јасно.А Жица пееше заедно со него само една песна.

жалам биг тајм што не дојдоов на toy dolls,ама оправдано беше...е викендов ќе видам..сабота идам обавезно,ама па ми се иде и у петок..ќе се снајдам,ама во секој случај,сабота не се пропушта:) се гледаме,луѓе!:helou:

е мене ми е баш криво што не отидов оваа сабота на лоши деца.Ама мн нешто ми искочи и се заебав.Сите викаат добро било.Ај идната свирка ке надохнадам :)

Еј едно прашање.Пошто доста пати се смени составот на Лоши Деца да ве прашам кој е сега пеачот.Дали е Жица или еден со долга коса.Прашувам пошто на последниве свирки пееше тој со косицата а Жица се качи само 1 песна заедно испеаа.Ај ако знае некој нека пише

па сеа коа свиреа,у саботата беше тој со долга коса еден...beats me:toe:

epa i minatata sabota so Toy Dolls koa bea i togas peese toj,A znam deka Zica e vokal.Ama koj znae.Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom