Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фак, се да се правело за пари и овде стигнаа да се местат утакмици.

Не треси глупости.Кажи ми 1 причина зш да се намести? Или ако не победи вашиот играч наместено е ?
Колку само кејф ми направи вавринка денеска.Неможам да го поднесам горилоово!!!!
Па после мечот со федерер овде страна се пишуваше за 10 секунди... В недела ако не освоел надал ќе било катастрофа , па честита 14та титула мјау циу.:pos:
Арно ви рече некој, прво скокни па кажи Оп.

А сега 10 страни поназад, да видиме кои веќе ја прославија новата гренд слем титула на Рафа. Чинам имаше нешто од Коби :icon_lol:

Вавринка се надмина себеси со победите над првите двајца тенисери во светот после овој турнир, одигра повеќе од професионално, одлично се снајде и заслужено си ја носи титулата дома, во швицарска. Толку за крај, му посакувам среќа и на понатамошните турнири.

Kje zema ovoj duplo pari od kladilnicite sto izgubi.

Уопште. Не сум за Надал, ниту за Џокович ама турниров беше наместен.

Ако ви е полесно да си мислите дека е наместено кој сум јас да ви забранам.

Важно Вавринка си зема слем,а прерано прогласениот победник го зема овој. .!.

Честитки за Вавринка, навистина заврши голема работа на турниров, ги плесна и Ноле и Рафа и конечно покажа ментална стабилност. Со Ноле немаше тепано 14 меча (?), со Рафа и сет немаше освоено, навистина голем турнир за него.

Ептен ми е мило за него, заслужи да земе барем еден ГС. Честито уште еднаш, сеа е светски рекет број 3, заслужено и тоа. Ферер моментално може само вода да му носи.

П.С. Браво за тие што го погодија победникот на анкетата. :icon_mrgr:

Не треси глупости.Кажи ми 1 причина зш да се намести? Или ако не победи вашиот играч наместено е ?
Колку само кејф ми направи вавринка денеска.Неможам да го поднесам горилоово!!!!
Па после мечот со федерер овде страна се пишуваше за 10 секунди... В недела ако не освоел надал ќе било катастрофа , па честита 14та титула мјау циу.:pos:
Арно ви рече некој, прво скокни па кажи Оп.

Не сум за никој, мојот се пензионираше, сега гледам само од мерак, од што сакам тенис. Мое мислење е тоа, немам намера да се расправам, се е завршено веке.
Честитки за Вавринка, кој сега се радува и толку. Ке го видиме шо континуитет ке има во натпреварите. Ама, здравје до тогаш...

Ја ќе ја пробам 3-1 точен резултат, добар коефициент е.
Па до сеа никогаш му нема земено сет, 12-0 е во меѓусебните и 150-0 во сетови. :D
Надал 1.25 а? Ок, фала.
Ако не освои во недела тоа би била најголемата катастрофа за мене откако пратам тенис. Човек што до сега му нема земено ни сет, ако успее да изгуби од него не знам што да кажам...

:vozbud::vozbud::vozbud:

гази гоОоо! (y)
свака част за Вавринка дојде до титула по најтежок пат, заслужено од утре и No.3! не помогнаа ни дрогите ни вуду магијата :ROFLMAO:

6994001u.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom