- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.446
- Поени од реакции
- 6.008
Абе има компанија што ке иде да се приклучам некако ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Main stage 11.07 https://www.youtube.com/watch?v=8mM0moQdr6Enesto strana ako znae nekoj za da moze da gledam vo zivo na exit![]()
Дали Егзит кампот е отворен од Понеделник или МОРА во Четврток да се дојде? Дали може во вторник или среда да се сместиш во кампот?????![]()
Има ли некоја агенција од кај нас да организира со превоз,или во сопствена режија?Цената гледам е 60 евра влезница плус кампот 1600.
ова само за превоз, така? Имаат цел пакет карта + превоз + влез за камп?5000 е Скопје-Нови Сад-Будва-Скопје. Само за нови сад вајда окулу 2000.Ова преку Југотон.
4300 е карта(сеа имаш и 4 карти плус 1 гратис),5000 е превоз.Ова е за цела Exit авантура.ова само за превоз, така? Имаат цел пакет карта + превоз + влез за камп?
Ај ако знаеш малку подетално пиши за тоа што влегува во цената од 239 евра што е на официјалната егзит страна за цела егзит авантура (пишува карти + смештај + превоз), ама некако преевтино излегува
Поради неможност да се отпатува во нови сад, ја продавам мојата карта за фестивалот. Картата е за сите 4 дена. Картата моментално е поскапена дупло, односно 7200 ден. Јас ја продавам по стара цена 3600 ден.
Контактирајте ме преку маил.
mac3don@hotmail,com