Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Со Ферги, играчите на Јунајтед, онака само да ги гледам како се спремаат за најважниот дел од сезоната, т.е најважните 4-5 натпревари :)

во парк во парк...... со не ви кажуам со кој шо е битно сеа :) :)

Хммм би било фино сега да можев да замижам и да се најдам во Њујорк. Или, Египет, или Лондон, или Будимпешта, или Загреб, или Истамбул, или Индија, или ХонгКонг... Или на Копакабана, или ПортоРико, или Шпанија, Аргентина, Африка, може на кратко и да навратам до некоја тропска прашума, да видам како е во пустина, да тркнам и до Париз, Рим, Милано, некое француско селце, би сакала да видам како е на врвот на Хималаите, на некоја совршена плажа, да јадам пица во Наполи, да тркнам и до некое клубче у Вегас, секако, до Холивуд, Л.А., би сакала да се повозам со некое мало ама безбедно бродче по некое езеро или море или океанче каде водата е кристално бистра и може да се види цел жив свет внатре, да нурнам длабоко и да се најдам меѓу куп животинки кои се несекојдневни за ние, живеачите на копно... Би сакала некое време да поминам во некој свет храм каде луѓето се посветени на пронаоѓање на мирот, или да тркнам до место каде би можела да научам многу за будизмот, би сакала да трчам и да се смеам во некоја многу голема ливада цела со цвеќе, шарена, среќна... Аххх... Само да можев да замижам и да се најдам на некое од овие местенца...
А, да. Со моите драги личности :)

Калифорнија... небитна е персоната со која што, туку што таму и понатаму :)

Јас би одбрал само со кој да бидам ,местото не е битно

ANTIBES+POOL.jpg

ANTIBES- Француски тренинг камп

pencil.png

На Акапулко,Бахами или некаде во Шпанија или Мексико со дечко ми:love:... Иако кога ке подразмислам малку нема да ми дојде лошо тоа да биде Колин Фарел :giggle:

Дома.Еј, не е можно.Само што пишав дека сакам да сум дома се телепортирав до дома.Wow, ова мора да го пробате.Ама изгледа работи само кога не сте дома а сакате да бидете дома.Ова изгледа доаѓа како новитет на кајгана.Ке треба во прилагодувања да си ја активирате вашата куќа како save house и кога нема да сте таму само посакајте и пишете овде на темава и ке се телепортирате до дома.Чудесно...

моментално сум за в кенеф....и то сам друг со мене не верувам дека че издржи хехех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom