Светот во наредните 200 години

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Локација
Гостивар
Случајно го видов видеово на YouTube и навистина ме остави да размислам...

И не само но ова видео, туку и на останатите вакви видеа забележувам нешто .....

- Иднината е застрашувачка;
- Како и секогаш само големите сили војуваат;
- Муслиманството речи си цел свет го зазело;
- Балканот и дел од Европа повеќе не постои.

Како размислувате вие....... каква ќе биде иднината на светот во наредните 200 години?
Колкави се шансите да биде онака како што е прикажано на видеото?

Така сакат да мислите. #illuminati

Ако веќе сакаш да размислуваш што би било можно во наредниот век и тој после него, прочитај ја,
Physics of the Future: How Science Will Shape Human Destiny and Our Daily Lives by the Year 2100 - Michio Kaku

Место вакви политички глупости и пропаганди.
Интересна е и полна со прогресивни идеи.

Natalitetot kaj hristijanite e uzhasno nizok, muslimanive samo ragjaa i normalno e cel svet posle da bide nivni toa e normalno........

Plus nikoj ne mozhe da gleda u idninata zatoa shto do 2212 kje se promena tolku politichari, novi tehnoloshki borbe, vojne, novi primirja, novi alijanse kako NATO itn itn itn

Ако се загледате пубо та мала точка на балкански...т.е ние цело време си седи и не се менува...Хаааааа unconquerable!!!

- Во 2013 година ќе поминат 100 години од Букурешкиот договор и ќе стапи на сила условот со кој Егејска и Пиринска ќе се обединат со Вардарска Македонија !!!
- Ама 2014 сме веќе бе...
- Seen.

И мене ме остави да размислам што срање е видеово...

- Америка веќе не е највлијателна земја
- Земји од типот на Бразил стануваат по влијателни
-Црнците се повеќе доминираат во спортовите што значи крај на Европско/Јужно Американската доминација во фудбал
- ЕУ не постои
-Постои некоја друга заедница на земји во светов налик на ЕУ ама не толку влијателна
-Македонија не постои вака како што ја знаеме
-Сунѓерот Боб е единствен член на Кајгана форумот.

Ку.р ме боли за светот бе. Важно Македонија ќе се обедини, и тоа у блиска иднина.
Да живее Обединета Република Македонија! Смрт за предавниците!

Во 2214 година во РМ невработеноста ќе биде 15%, реалната просечна плата тогаш ќе биде 22.000 денари, а статистичката просечна плата ќе биде 44.000 денари... Селата конечно ќе добијат алфалтиран пат, водовод и канализација... Тогаш конечно ќе имаме супербрзи возови со максимална брзина над 300km/h.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom