Санаториум

• Креатор на темата Креатор на темата AceCaleb
  • Време на започнување Време на започнување
Помеко е од она што сме навиканите да го слушаме од нив. Но како и да е добро е. Добро е што се врати бендот бидејќи си имам проблем со празнина што се однесува до тој дел во македонскава музичка сцена.

Мене ми се свиѓа. Рефренот е различен од тоа што би било предходно ама и вака е добро. Секој бенд се менува со тек на време видете само кој смени ги имаа доживеано Металика да кажеме. На еден начин нашле нов звук кој одлично го споиле со она што знаат да го прават најдобро. Се надевам ќе има и неколку тврди песни на албумот ама ова како за сингл е одлично. Фалеа дечките се надевам почесто ќе има албуми од нив и дека нема да останат на 3 песни сега него ќе ни дадат цел албум.

Одлична!

Моментално ја преслушувам и немам никаква замерка. Првата нова песна беше помека и не наликуваше многу на нив. Ова кажува нешто друго.

Се осеќаат примеси од нивните постари дела, инструментално се наоѓа слична мелодија од Во себе умирам, а со дуплите вокали посебно потсеќа на старите песни, што мене ми е супер.
Убава, брза песна.

Е ова е сосема нешто друго во однос на првата. Ова е правиот Санаториом(y)

Дајте линк за сметнување на нивната дискографија или албуми

Голем ќеиф ми е што на 9ти декември ќе свират на таксират (во иста вечер со Архангел). Така да форумџии ако има заинтересирани за дружба, слободно пишете.

Можеби најстарата нивна снимка во моментов. МКЦ 1987ма.

Санаториум со нова песна после 5 години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom