Анкетно прашање: Колку сте спремни да платите?

• Креатор на темата Креатор на темата Muki-20
  • Време на започнување Време на започнување

Колку би платиле за шпорет за готвење, кое не е на струја ниту пак на плин?

• Од 15.000 до 20.000 ден

Гласови: 25 55,6%
  • од 20.000-25.000 ден

Гласови: 11 24,4%
  • повеќе од 25.000 ден

Гласови: 9 20,0%

• Вкупно гласачи
    45
Еквивалент на Војо, јбг... 25,17% од се мора да има па и од ненормалните...

Јас типувам дека овој шпорет ќе користи македонски знамиња. Ги зимаш за беспари од бандера и буташ у шпоретот.
Ем поефтино, ем поубо, ем по модерно. Пуно ќе му го дизајнира ( ќе тури од таа двоглавата чавка налепница).... на косово ова ќе иде ко што косовар иде у швицарска. нема грешка.
Алаху акбар!

зборот ми е дека не можете во гаража да постигнете квалитет ист или поголем од шпоретите кои веќе се продаваат ... а функционалноста е друга работа ... тој може да функционира беспрекорно, ама треба да има и изглед и квалитет на изработка ...

јас лично неможам да го поднесам стив џобс ама... знаеш каде и како почнал он?
а за шпоретот,најверојатно е индукциски.сега за сега имаш единечни и дупли издвоени плотни.а рерна не сум видел да постои,индукциска.

Во 5 постови бараш да се избрише темава и тоа баш кога луѓево се размуабетија - не треба така :)
Шпорет кој не е на струја ДА, па би платила и 500е ако функцијата и дизајнот се солидни иако треба да е подобар од шпорет на плин затоа што е ефикасен и не троши многу. Мора да е многу поевтина варијанта од плинот за да се нафатам да го земам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom