Alcatel ot 902

• Креатор на темата Креатор на темата Petarcr7
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2012
Мислења
25
Поени од реакции
10
Локација
Loading.......
Здраво имам алкател от 902 и не ми ги чита фајловите кои ги ставам преку пц пример слики песни,исто така не ги наоѓа и фајловите примени преку блутут еве што се појавува кога ќе го ставам телефонот во пц,ве молам кажете ми како да го решам проблемотgggg.pngggg1.png

Здраво имам алкател от 902 и не ми ги чита фајловите кои ги ставам преку пц пример слики песни,исто така не ги наоѓа и фајловите примени преку блутут еве што се појавува кога ќе го ставам телефонот во пц,ве молам кажете ми како да го решам проблемотПрегледај го приврзокот 80442Прегледај го приврзокот 80443
смени фонт и побарај прво , имаш теми со ова , проблеми,совети за мобилни ...

Провери драјвери, провери каде се зачувуваат фајловите (можда на SD картица?)
Провери драјвери, провери каде се зачувуваат фајловите (можда на SD картица?)

Спушти го ова и разгледај шо има - клик

Спушти го ова и разгледај шо има - клик

Го спуштив али џабе..

Имаше еден ваков вирус кој се јавуваше кај USB стикови. Папките ги правеше недостапни за Windows Explorer и ги заменуваше со вакви кратенки кои извршуваа повеќе отколку што треба.
Пробај да пристапиш до G: и H: со некој друг датотечен пребарувач, најлесно ти е со WinRar или нему сличните. Ако си ги гледаш работите преку WinRar тогаш сигурно е тоа.

Драјвери се 15000% ... пробај на друг компјутер ... јас ќе ти купам от 903 ако не се драјверите. Кујзнае што си симињал ..
Вирусче некое, кое фолдерите ги заменило со кратенки до самото себе, а вистинските фолдери ги сокрило. Спремај си парите да му купиш нов телефон :)

Здраво имам алкател от 902 и не ми ги чита фајловите кои ги ставам преку пц пример слики песни,исто така не ги наоѓа и фајловите примени преку блутут еве што се појавува кога ќе го ставам телефонот во пц,ве молам кажете ми како да го решам проблемот
Вклучи да ти покажува скриени и системски фалјови, избриши ги овие кратенкиве заедно со сите сомнителни фалјови што ќе ти се појават. Потоа на фолдерите тргни им го атрибутот скриени или што веќе имаат.

Драјвери се 15000% ... пробај на друг компјутер ... јас ќе ти купам от 903 ако не се драјверите. Кујзнае што си симињал ..

пробав истата песна е и на друг пц....

ВИРУС

И јас го имам, овој вирус е многу опасен и скоро ниеден антивирус неможе да го реши без да го избрише фајлот/папката

Вирусот има повеке имиња а еден од нив е и NewFolder.exe, самото име кажјува значи тој папките ги претвора во апликација и неможат да се отворат како што гледаш и од страната имаш 1 кб на папката пишува но немој да бришеш не се избришани фајловите иако пишува 1 кб

Деактивирај антивирус и ке видиш дека ке е тмн но сепак не ти го ова многу препорачувам пошто може и други штети да направи

Не се секирај, податоците не ти се изгубени, ако е навистина овој вирус во прашање.
Пристапи им преку WinRar и ископирај си ги на компјутерот, па после формат на картичката. Тоа е лекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom