Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
смени фонт и побарај прво , имаш теми со ова , проблеми,совети за мобилни ...Здраво имам алкател от 902 и не ми ги чита фајловите кои ги ставам преку пц пример слики песни,исто така не ги наоѓа и фајловите примени преку блутут еве што се појавува кога ќе го ставам телефонот во пц,ве молам кажете ми како да го решам проблемотПрегледај го приврзокот 80442Прегледај го приврзокот 80443
Го спуштив али џабе..
Вирусче некое, кое фолдерите ги заменило со кратенки до самото себе, а вистинските фолдери ги сокрило. Спремај си парите да му купиш нов телефонДрајвери се 15000% ... пробај на друг компјутер ... јас ќе ти купам от 903 ако не се драјверите. Кујзнае што си симињал ..
Вклучи да ти покажува скриени и системски фалјови, избриши ги овие кратенкиве заедно со сите сомнителни фалјови што ќе ти се појават. Потоа на фолдерите тргни им го атрибутот скриени или што веќе имаат.Здраво имам алкател от 902 и не ми ги чита фајловите кои ги ставам преку пц пример слики песни,исто така не ги наоѓа и фајловите примени преку блутут еве што се појавува кога ќе го ставам телефонот во пц,ве молам кажете ми како да го решам проблемот
Драјвери се 15000% ... пробај на друг компјутер ... јас ќе ти купам от 903 ако не се драјверите. Кујзнае што си симињал ..