неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмицанеам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмица
Ај очекувам некој осмооделенец шо ќе се избаци дека со Фиестата качил 190
Реално 140 имам качено со Цитроен Ц3 мала кола a и ја немам возено на автопат...
Море и јас сум по патишта цело време ама интересно ми е по брдана ке начекам некоја будала со јака кола а незнае да влага во кривини и му се лепам со пикапот какви егзибиции прават луѓено дури страв ме фаќа :pos2:ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...
:uvo:
п.с. брзини од 140 до 160 ми се скоро секој ден возење пошто скиснав на патиштава низ балканов... искрено више ми е преку онак џуниор од возење...
боинг 747 хахахаа.Иначе кола која може да достигне брзина до 390 поминува во 4 та димезија или можеби е летачкаА што кола е тоа ако не е тајна.