Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...

си возам јас 80 km/h иако сакам брзи вожњи :))

со кола сум возел 180 некој си бензин 1,6 100 коњи ништо посебно а со комбе 2.8 ХДИ 130 коња 170 иако одеше и појќе ама ветерот и самата помисла дека е товарно возило некако сумливо ми е

неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмица :)

Ај очекувам некој осмооделенец шо ќе се избаци дека со Фиестата качил 190 :)

Реално 140 имам качено со Цитроен Ц3 мала кола a и ја немам возено на автопат...

Највише што сум качил е 20 км на час дур се учев да возим :kesa:

160 km/h сега за сега,идеме нагоре

И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмица :)

Ај очекувам некој осмооделенец шо ќе се избаци дека со Фиестата качил 190 :)

Реално 140 имам качено со Цитроен Ц3 мала кола a и ја немам возено на автопат...

ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...
:uvo:

п.с. брзини од 140 до 160 ми се скоро секој ден возење пошто скиснав на патиштава низ балканов... искрено више ми е преку онак џуниор од возење...

ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...
:uvo:

п.с. брзини од 140 до 160 ми се скоро секој ден возење пошто скиснав на патиштава низ балканов... искрено више ми е преку онак џуниор од возење...
Море и јас сум по патишта цело време ама интересно ми е по брдана ке начекам некоја будала со јака кола а незнае да влага во кривини и му се лепам со пикапот какви егзибиции прават луѓено дури страв ме фаќа :pos2:

Моето е најголемо :vozbud:

Ајде назад на темата, муабетење можи да се изведи со оставање пораки на профил.

п.с. иам фобија од хомосексуалци.

--- надополнето 1.0 ---

Ај да ве видам до кога можите.... на сите шо ви фалат мислења, прво прочитајте го НАСЛОВОТ!!!

--- надополнето 2.0 ---

Е ај сега да ве видам..... одмор на неодредено време

110 kmph со веспа 125 cc. 114 му е максималната брзина :)

Opel Vectra 1.6 16V 200km/h Mozese i poveke imashe uste 1000-1200 vrtezi
Reno Laguna 1.8 220km/h Mislam deka toa beshe krajna brzina makar sto imashe prekrasna voznja ne se osekase deka ide 220

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom