Деривати на Chromium и Google Chrome

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки незнам кај да пишам па еве најдов овде пошто не се разбирам многу највероватно ке ми помогнете. Имам проблем со Google Chrome го вклучувам се нормално и кога сакам да вклучам Youtube/Facebook/Kajgana ми останува се бело и горе си врти Loading i нејќе да смени пишува нешто Untitled на странава али си останува она како на почеток неможам да вклучам ниту една страна и се е бело на странава... Ако може некој да помогне

Дечки незнам кај да пишам па еве најдов овде пошто не се разбирам многу највероватно ке ми помогнете. Имам проблем со Google Chrome го вклучувам се нормално и кога сакам да вклучам Youtube/Facebook/Kajgana ми останува се бело и горе си врти Loading i нејќе да смени пишува нешто Untitled на странава али си останува она како на почеток неможам да вклучам ниту една страна и се е бело на странава... Ако може некој да помогне

Проба да реинсталираш? Исчисти cache, cookies, итн...? И секако на крај види плагини и исклучи се`, па ако ти треба некој, еден по еден и ќе најдеш ако некој е крив за тоа...

Леле луѓееееее пробајте го Vivaldi! Многу арен ми се виде прелистувачов. :love: Ви текнува на стариот Opera прелистувач? :ojeaa:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom