Брат/Сестра

А јас немам ништо:baeh:

Imam pomal brat :helou::smir:

имам поголем брат ....

неам ни брат ни сестра:toe:

iam dvajca braka, 1 pomal 1 pogolem, pogolemiot ne zivee so nas i zatoa ne me nervira onaka mn kul si e choekot, ali zatoa pomaliot mi naplaka i za nego...:tapp:

Сестра помала имам.Иако некогаш се закача т.е.секоро секогаш сепак ми е мила,ја сакам многу и би ставила рака во оган за неа:smir:

Imam brat koj e postar od mene 2 godini...Kako mali mnogu se tepavme i zakacavme i se no sega ne.Sega si pomagame, si se krieme za nekoi raboti megusebno, se grizime eden za drug, ednsotavno si go sakam mnogu moeto bratce i ne mozam mnogu mnogu bez nego....:helou:

Имам две сестри и то помали. Едната две години, другата осум. СО поголемата се караме навистина многу, не се слагаме, а една без друга не можиме. Генерациски сме блиску, па мора да сме заедно да се крепиме.:pos2:
Другата е веќе многу помала од мене, и со неа не можам да прам муабет како со големата. Ама имам заприметено дека во нас двете поголемите гледа идол, па пробва на некој нејзин начин да не копира.:pos2:
Инаку, не познавам нормален човек со стабилизирани чувства шо не си ги сака браќата и сестрите.

иам брат 4 години помал од мене и многуму попуштам...дури он мене ме строи..треба еден ден у ред да го дотерам ама неам гз да го удрам...пошто 12 години му зборам не ме слуша...

Поголем брат 2 години не се караме многу ама занае да ме изнервира многу!!!

самичко ме оставија, и покрај бројните молби да ми донесе штркот сестричка или братче.
за тоа вечно ќе им се лутам!

Ја имам постара сестра и во слободно време и изигравам психолог и и ги решавам нејзините љубовни дилеми.А како ми иди на живци уфф... :ija:ама пак си ја сакам и не можам без неа :pipi:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom