Брат/Сестра

Имам сестра има 12 години.. порано по дома беше како воена зона а сега почна да се опаметува :)

Imam brat 18 godini i toj e skorpija i sme nepodnoslivi :) jas sum sever on e jug.. i komunicirame na zdravo i Ne me Zamaraj :)
interesno neli :)

Iam brat dveipol godini pomal od mene, koa bese pomal go mlatev ali sega....

sega brat ti te mlati :) sto smeski se tepame majke mu se ojacal od tolku tepanje kako mal :) so klompa sme se tepale

6 години постар брат (smole) и секогаш он шо пиздарија ќе напраи ја одговарам.Ама јеби га брат ми е и многу го сакам :)

Ja imam brat pomal od mene 3 godini i sekogas se karame porano pa i se tepavme non stop:ban?:.retko koga moze normalno da razgovarame.Blaze si im na samite...

Имам брат помал 10 години од мене...па вие оценете сега како ми е мене.Како јас да сум мајка:)Многу е досаден,ама го сакам многу...се разбира,помалиот брат си носи свои предности...кога даваат пари за празници,јас го добивами неговиот дел и така...:zlo:

Имам сестра помала од мене 3 и пол години и сега е во тој период кога мисли дека "се што лета се се јаде" :) и поради тоа имаме некои недоразбирања но многу си ја сакам и никогаш не би дозволила да и се случи нешто лошо.

Abe u kuka imam eden gavol, ma ne go podnasam, kamo da bese zensko. Komunikacija zaednicka sta da ti pricam na nivo hahahah. Koga sme luti samo se pcueme i jade samo gomna koga znae deka za zdabe jade, kaj mene toa ne vredi, ne se ni vregam ni nisto, a jas koga ke kazam nesto i koga ke mu stapnam na zulj togas mislis deka gledas vo liceto na gavolot :>

2 сестри. Таа што има 22 доста пати ме има изнервирано у живот. Ама у задње време ни се разидоа професионалните интереси, така да сеа само добар муабет праиме.
Таа што има 13 е гррр, ја мава пубертет у глаа, и стално се пазариме за миљон глупости и озбилни работи.

Imam brat pomal od mene 4 godini.Sega veke nemame nekoi konflikti ,zatoa sto toj e veke zenet,a i jas sum omazena.No koga ziveevme pod ist krov, dodeka ne se skarame nie nemozevme da spieme,a ponekogas imase i tepacki.Nasite roditeli ,skoro sekogas ,bea sudii za toa sto se slucuvase pomegu nas.No eve sega e skroz na skroz promeneto se.So dusa cekame da se vidime,a ponekogas se prisekame na "bitkite" i site se smeeme.:pos2:

dobri ste site. ja imam brat postar 1.5 god. 90% od denot se tepame a drugoto e u pcuenje. inace kaj nas nema voobicaeno tepanje. nie koristime sekakvi sredstva od bezbol palici do pracki isve so ni dojde pri raka. ali se znae koj e gazda u kuka JAS !! inace za nesreka godinava sme i ista smena vo skolo abe mi ide da go utepam so da kazam. Vie samite bidete srekni sto ste sami poso golema maka e da imas brat ili sestra. so se odnesuva do zimanje pari ja sekogas dobivam poveke poso mene rodendenot mi e u mart i taka da ima pari za mene. nego mu e u leto i taka site potroseni od letoto po malce davaat. heheheheh :tapp: abe zakon e da si pomal (ama ne poveke od 2 god.

ja imam sestra i iskreno preku kur mi e dojdena ama nema vrska so da se prai pomala e

брат ми има 11 години,што значи 7ипол години разлика,многу различни интереси,и најнормално различни размислувања....глупо ми е дека не можам да се потпрам на него,а пак мило ми е дека тој може за се` на мене....ај ќе помине време,само се надевам дека одгодина кога јас ќе одам во Ск,нема да се оддалечиме уште повеќе,кога јас ќе се вратам,тој ќе оди...лудница!се надевам нема да се оддалечиме целосно,па после да бидеме брат и сестра само формално....
ѓаволче е,и си оди по свое,успева да им се избори за своите желби повеќе од мене!тера по свое па што сака нека биде!(зборувам за родителите),брборало е големо,најголемо хоби:читање телефонски именик :pos::pos:
и покрај се`,го обожавам!!!!!!!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom