I
IBIZA SOUND
Гостин
na saem i vo boris t. dali ke ima nesto kako minatite godini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала ти. Да не знаеш можеби цена, пијачки, храна нешто ќе има?Shut Down
Фала ти. Да не знаеш можеби цена, пијачки, храна нешто ќе има?
Разбравме богат си, и штом имаш толку пари оди во странство, барем многу поубаво кје си поминеш.ej aman be nema li u ohrid nesto ... posledno sto mi predlozija e po 170 evra za covek vo Belvi i Drim 4 hoteli so 4 zvezdi. Drugo nema li ? Kazete koj e naj luksuzniot hotel u ohrid da provberam na net sto imaat za nova godina?
na saem i vo boris t. dali ke ima nesto kako minatite godini
Разбравме богат си, и штом имаш толку пари оди во странство, барем многу поубаво кје си поминеш.
abe momak ne pituvam za mene pituvam za mojot shef ... paljaco ... covekot go prosetal svetot i sega koga mu gi kazav cenite za ohrid ne mu se veruva deka se takvi cenite .. zatoa baram naj luksuzni predlozi za da prifane oti so takvi ceni na nego mu bilo siomnitelno kakva e uslugata, organizacijata, uslovite i tako dalje ..... inace mene ako me pitas 150 evra za covek e tamn za nezaboraven precek ako znaes kako da si se organiziras ...
је да сум за рок 100%, али некако ценава ми е пренабилдана. тоа кетеринчето и аперитисанчето ќе го снема во првите 15 мин, и после тоа на суво. или ќе си докупуваме?Дочек на Новата година во LED ZEPPELIN - Guitar Bar заедно со Shut Down,трите мускетари и придружба на четворицата владетели.
Ќе имате музика цела ноќ нормално.
пазете ова 1000 ден. со 4 пијачки во вредност од 110ден, а?
нормално дека ќе имате кетерингче и апетисанче вкусно да,
можете да резервисате на:
02/3096569
071/335695
071/218682
ова го има напишано на event - от на фб
ej aman be nema li u ohrid nesto ... posledno sto mi predlozija e po 170 evra za covek vo Belvi i Drim 4 hoteli so 4 zvezdi. Drugo nema li ? Kazete koj e naj luksuzniot hotel u ohrid da provberam na net sto imaat za nova godina?
Понуда - кај мене дома имам цел спрат на располагање . Шведска маса со се се.. само си носете пиење. Сето тоа бесплатно.... Резервирајте поскоро оти местата се ограничени...