Нова 2014-понуди

• Креатор на темата Креатор на темата Urban Female
  • Време на започнување Време на започнување
Me interesira i bi sakal da zamolam nekoj da mi predlozi ako moze naj luksozno mesto vo ohrid za precek na nova godina. Ne znam dali ima hoteli, nekoi mesta i tako dalje. Ne e vazna kakva e cenata, za 2 dena ne e vazno kolku pari e 2/3/4/5 iljadi evra nesto takvo ni e u plan. Za 3/4 coveka maximalno. Ako ima takvi predlozi za naj luksuzno mesto ve molam pisete mi ili na licno ili odgovorete mi tuka il idajte nekakov link. Pozdrav i sekoe dobro.

Фала ти. Да не знаеш можеби цена, пијачки, храна нешто ќе има?

Дочек на Новата година во LED ZEPPELIN - Guitar Bar заедно со Shut Down,трите мускетари и придружба на четворицата владетели.
Ќе имате музика цела ноќ нормално.

пазете ова 1000 ден. со 4 пијачки во вредност од 110ден, а?
нормално дека ќе имате кетерингче и апетисанче вкусно да,

можете да резервисате на:
02/3096569
071/335695
071/218682

ова го има напишано на event - от на фб

ej aman be nema li u ohrid nesto ... posledno sto mi predlozija e po 170 evra za covek vo Belvi i Drim 4 hoteli so 4 zvezdi. Drugo nema li ? Kazete koj e naj luksuzniot hotel u ohrid da provberam na net sto imaat za nova godina?

ej aman be nema li u ohrid nesto ... posledno sto mi predlozija e po 170 evra za covek vo Belvi i Drim 4 hoteli so 4 zvezdi. Drugo nema li ? Kazete koj e naj luksuzniot hotel u ohrid da provberam na net sto imaat za nova godina?
Разбравме богат си, и штом имаш толку пари оди во странство, барем многу поубаво кје си поминеш.

Разбравме богат си, и штом имаш толку пари оди во странство, барем многу поубаво кје си поминеш.

abe momak ne pituvam za mene pituvam za mojot shef ... paljaco ... covekot go prosetal svetot i sega koga mu gi kazav cenite za ohrid ne mu se veruva deka se takvi cenite .. zatoa baram naj luksuzni predlozi za da prifane oti so takvi ceni na nego mu bilo siomnitelno kakva e uslugata, organizacijata, uslovite i tako dalje ..... inace mene ako me pitas 150 evra za covek e tamn za nezaboraven precek ako znaes kako da si se organiziras ...

abe momak ne pituvam za mene pituvam za mojot shef ... paljaco ... covekot go prosetal svetot i sega koga mu gi kazav cenite za ohrid ne mu se veruva deka se takvi cenite .. zatoa baram naj luksuzni predlozi za da prifane oti so takvi ceni na nego mu bilo siomnitelno kakva e uslugata, organizacijata, uslovite i tako dalje ..... inace mene ako me pitas 150 evra za covek e tamn za nezaboraven precek ako znaes kako da si se organiziras ...

Inex Gorica Jави се распашај се за цени, би требало да е поскапо пошо имат 5 ѕвезди.

Дочек на Новата година во LED ZEPPELIN - Guitar Bar заедно со Shut Down,трите мускетари и придружба на четворицата владетели.
Ќе имате музика цела ноќ нормално.

пазете ова 1000 ден. со 4 пијачки во вредност од 110ден, а?
нормално дека ќе имате кетерингче и апетисанче вкусно да,

можете да резервисате на:
02/3096569
071/335695
071/218682

ова го има напишано на event - от на фб
је да сум за рок 100%, али некако ценава ми е пренабилдана. тоа кетеринчето и аперитисанчето ќе го снема во првите 15 мин, и после тоа на суво. или ќе си докупуваме?:(

Мислам дека има добра понуда за Дубаи во Атлантис Хотел од околу 4000 евра од вечер за двајца.
Само не знам дали ќе најдеш место за Нова Година.

Лезет - 1500 / 1700 / 2000 ден.
Форца - 1590 / 1790 / 1990 ден.

Моја препорака е да најдете стан и да се соберете најблиските. Ќе си поминете многу поевтино и поубаво

Со ова третово и јас се слагам. Јас лани бев во Ресторан Мома (кај Млечен) и плативме 1.500 денари од човек за 3 порции месо, а тие ни донесоа 2. Никој не примети. И плус на тоа и се степаа. :facepalm:

Понуда - кај мене дома имам цел спрат на располагање . Шведска маса со се се.. само си носете пиење :) . Сето тоа бесплатно.... Резервирајте поскоро оти местата се ограничени...

Понуда - кај мене дома имам цел спрат на располагање . Шведска маса со се се.. само си носете пиење :) . Сето тоа бесплатно.... Резервирајте поскоро оти местата се ограничени...

И Швеѓанки ? :confused:

Пред 2 години бев во „Под Кале“ и убаво си беше. 1850 денари мислам плативме. Од неограниченото пиење „Н“ не видовме. Се напивме по малце и толку. После тоа не сакаа ни сок да донесат келнерите, се правеа на удрени.
Ордеверот беше ок, месото ок, веселбата ок. Али 2000 денари за тоа? Не вредеше баш... А да не збориме што ти требаат и пари за вечерта дополнително да потрошиш...
Со 2000+ денари ќе купиш скара за сите присутни, мезе и пијалок за да најадеш цела касарна и ќе си пуштиш музика и ќе си створиш весела атмосфера со друштвото и девојката кај некого дома.
Музика по твој избор, муабети и смеење, пиење по твој избор, а и неограничено јадење секако.
Има ли нешто поубаво од тоа од него да го слушам повратникон од Фарма како ми пее во Дион, и да се тркам со другарите кој ќе ја земе последната маслинка од слабо богатиот ордевер кој ќе го пласираат за слаба закуска.
А да не зборам за преценувањето на рестораните, кафулињата и сл. во врска со цените...
Тргнете од "Mirage". Оваа година, предновогодишната забава мислам беше околу 500 денари, а новогодишната 2000 и кусур. Која разлика ејјј. Ама чекај бе, Нова Година било на 31ви, удри цената нека се празнат џебовите. Има да биде фешта таа вечер :)
Кафулињата пак ич не ги разбирам. 1500 денари неограничено пиење само кое 100% нема да го добиеш, и некој одвај-склопен ордевер колку да ти залаже очи.
Па додај уште некој денар и ќе славиш во странство...
Јако!

И да, кај ќе ја стават бината на Плоштад? Место немаше за елката, а камо ли за бина да пее Калиопи вечерта. Да не го рушат СТоилко деновиве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom