Поправање на отценка

• Креатор на темата Креатор на темата Fb1
  • Време на започнување Време на започнување
оТценка бе брат :LOL:
Не можам да не искоментирам, иако 100 души искоментирале за истото :вонзем:
Да ги сфатам кретениве што пишуваат леП, мајкаМИ, напреТ, Фторник, преЦедател, ама ОТЦЕНКА??????????????
ОТЦЕНКААААААААААААААААААА o_O
Која е користа од Т во овој збор човече??????
Абе се тоа да се обеси, основна писменост немаат, познавања од ОСНОВИ на математика имаат колку јас од областа на културата во Науру и Папуа Нова Гвинеја, ебате тоа дебилите ебате:confused:

Има еден начин за 4да добиеш:

1+1+1+1=4

А за тројка немаш шанси.

Ти потруди се за 4,со тројката не се замари;)

Абе само он да е....Untitled.jpg

Дете е може тој што го учел да е неписмен. :D
Има луѓе со факултет и тоа педагошки кои утре ќе учат деца, а немаат основна писменост, а имаат диплома.
Великден, футбал, фебруари, свати, снек, одтогаш, напрет, неможам, дата наместо датум и други зборови. Видете во темата за неработни денови во 2014 има ВелиКден :icon_lol:

Ако ти се сите 5-ки од искуство ти кажувам дека нема да имаш 2-ка ќе ти стави 3-ка. Сигурно ти ветиле дека во јуни ќе ти купат нешто и ајде како да немам 2. :D

ОТЦЕНКААААААААААААААААААА o_O
Која е користа од Т во овој збор човече??????

Иста корист од Т како во сТрам :D
Да фатиш да ја извадиш од зборот и да ги треснеш по глава со нејзе.

Иста корист од Т како во сТрам :D
Да фатиш да ја извадиш од зборот и да ги треснеш по глава со нејзе.
Пак ќе сфатев меѓу С и Р да ја ставел, пример сТрам или сТреда, ама меѓу О и Ц никако не ми оди :pos:

Да не е на некој дијалект? :icon_mrgr:

Пак ќе сфатев меѓу С и Р да ја ставел, пример сТрам или сТреда, ама меѓу О и Ц никако не ми оди :pos:

Да не е на некој дијалект? :icon_mrgr:

Да го прашаме, може не е на дијалекТ ама на дијалеК да биде :D

Да го прашаме, може не е на дијалекТ ама на дијалеК да биде :D
Можеби ја земал буквата „т“ од „дијалект“, па ја ставил во зборот „оценка“.

Можеби ја земал буквата „т“ од „дијалект“, па ја ставил во зборот „оценка“.

Тоа и јас викам. Ако ја става каде што не треба значи не ја става таму каде што треба. Ваљда :D

Се закачивте сите за отценката, како слеп за стап. Има луѓе кои едноставно за оцена викаат отценка, како што има луѓе што наместо може викаат можи, или наместо копа викаат копат. Па 80 % од македонската популација пишува свати наместо сфати, па ајде да се утепаме сите...
ОТ : Јас не разбирам како може да не си добар со некој наставник? Те мрзи наставникот? Ти знаеш за 5 тој ти става 1? Ти го молиш да одговараш тој не ти дозволува? Или изиграваш мајмун на час па ти стегнал еден рабуш ? Земи загреј го тоа столчето и спреми се за поправање, наместо да денгубиш со глупи прашања по форуми.

Како денесТ на шТколо? Што бидТна со оТценката? Се пТрашувам дали ќе завршиш сТредно...
СТреда е. Ден да сТредно големи сТрања.
А ако не зТнаеш да пишТуваш, знаеш барем да нацтраш сТрце? СиТгурно не зТнаеш.

Како денесТ на шТколо? Што бидТна со оТценката? Се пТрашувам дали ќе завршиш сТредно...
СТреда е. Ден да сТредно големи сТрања.
А ако не зТнаеш да пишТуваш, знаеш барем да нацтраш сТрце? СиТгурно не зТнаеш.

Не си интересна. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom