Поправање на отценка

• Креатор на темата Креатор на темата Fb1
  • Време на започнување Време на започнување

Fb1

Член од
7 март 2013
Мислења
9
Поени од реакции
0
Па вака јас учам средно стручно училиште и сакам да знам дали ако по 1 предмет имам слба отценка цела година поточно единица дали на крајот на годината ќе можам да ја поправам на 4 или 3 на некој начин? Фала однапред.

Ама не директно преку професорот ако има некој друг начин бидејќи со професорот не сме баш во добри односи

Па вака јас учам средно стручно училиште и сакам да знам дали ако по 1 предмет имам слба отценка цела година поточно единица дали на крајот на годината ќе можам да ја поправам на 4 или 3 на некој начин? Фала однапред.
Дознај и ја тарифата на професорката и во што сакаш ќе ти ја поправи.

Ама не директно преку професорот ако има некој друг начин бидејќи со професорот не сме баш во добри односи

Со други зборови не си "свртен" кај него на час, па не те знае ни кој си ни шо си...
Толку невнимателен си, требаше да му оставиш сликче во дневникот од тебе.

Денеска овие што бараат помош за образование стварно имаат лош правопис.

Или еден ист е цело време.
Или ова е уствари испланирано... секој ден по неколку вакви ни праќаат за полека-полека да ни го сјебат форумот :cautious:

Или ова е уствари испланирано... секој ден по неколку вакви ни праќаат за полека-полека да ни го сјебат форумот :cautious:

Нека има бе, бар ќе се смееме. И така само истите се вртиме низ форумов што комотно може матични броеви да си размениме. Вака ќе ти се избаци некој од страна и ќе ти го направи денот. :vozbud:

ќе го седните професорот со таткоти во некоја кафана во петок навечер или сабота и ќе ја попрајш оцената или ако е професорка можиш сам да ја седниш (ако сака) :D
мајтап на страна, ти стегнаја кец? седни научи сеа и така иди второ тромесечие па ако добиеш 2-3ка, на полугодие нема шанса кец да ти остај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom