gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.852
- Поени од реакции
- 5.183
Candy Crush Saga![]()
This.
Насабајле во метро ти е како Кенди Краш маратон.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Candy Crush Saga![]()
Реално гледано ретки се смартфон-корисниците кои го користат онака како што налага телефонот.Дури и да знаат да го користат и е купен наменски, сепак би биле ограничени во Македонија со одредени работи. 4G сеуште не е во оптег,немаме опција за интернет плаќање/купување,букирање ресторани/кафани/останати локали, следење преку GPS што е како е, возење со истите,затоа што ни мапите не функционираат баш како што треба.
Е кај нас,се купува смартфон затоа што било во мода. Кај нас, се креваат кредити со бедни 1000 евра и куп камати за еден ајфон или нешто од тој калибар.Кај нас смартфонот важи за телефон кој се користи за зборување...кај нас..и нигде на друго место.
Последната мода се носи во џеб, а кредит ни за титкање. Или се плашат од вклучен интернет “Да не ми дојди голема сметка“. Дете,не си ти за смартфон дефинитивно.
Да, но тие апликации нашиве не ги користат, на нив телефоните им слушат само за да се прават големи и да си играат.Има илјадници корисни апликации меѓу себе дијаметрално спротивни така што темава ептен sucks.
Да, но тие апликации нашиве не ги користат, на нив телефоните им слушат само за да се прават големи и да си играат.
popametni i poitri sme od glupite zapadno evropjani. Samo ako si poglup mozes da dozvolis oni da te upravuvaat.
Telefon se znae za sto se koristi. Za aljo aljo ili poraka (mi mrzi da pisuvam).
popametni i poitri sme od glupite zapadno evropjani. Samo ako si poglup mozes da dozvolis oni da te upravuvaat.
Telefon se znae za sto se koristi. Za aljo aljo ili poraka (mi mrzi da pisuvam).