Што не му фали на Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
АНАЛогно на темата што му фали на Скопје... Што е тоа што не му фали на Скопје? Што е тоа што има премногу во Скопје а не треба да има?

..Да го скршам мразот:
-Провинцијалци
-Албанци
-Споменици

АНАЛогно на темата што му фали на Скопје... Што е тоа што не му фали на Скопје? Што е тоа што има премногу во Скопје а не треба да има?

..Да го скршам мразот:
-Провинцијалци
-Албанци
-Споменици

Makedonci!

..Да го скршам мразот:

-Албанци
:facepalm: срамота бе гратче со помалку од милион жители се изедовте ко гладни пци и скокате и стварате без потреба омраза
убаво ти одговори Kastrioti

кој е модератор на овој под форум како они си се викаат Албанци а ние треба да ги викаме албанци тоа не ми е јасно нека ми го објасни модераторот што ми го смени мислењето на претходниот пост

кој е модератор на овој под форум како они си се викаат Албанци а ние треба да ги викаме албанци тоа не ми е јасно нека ми го објасни модераторот што ми го смени мислењето на претходниот пост

Тоа ти е по автоматизам.

навивачки групи, дефинитивно има на претек, секое маало клуб и навивачка група почна да прави, ама се знае длабоко во душа сите за кого се :D

Луѓе не оддавајте важност на вакви ретардирани и примитивни теми. Самата тема кажува на кое ментално ниво е тој што ја отворил. :(

Just ignore.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom