Регистрација на религиозна група

Статус
Затворена за нови мислења.
Го изгубив, на стариот PC ми беше. Али мањебитно, можам одма да се фатам за работа. Евангелие по бичот, јако звучи.
Ами еве договори се со Кофи и почнете заедно - таман овој основите ќе ги фати на религијата - ако му бараат статут.
Сеа ќе напраам концепт, мора да има создавање нешо а-у.
Да фуче.

Земи прочитај тука.
Вие група сте што сакате да регистрирате религиозна група?

Не мене ми текна да основам, зашто како религија имаш некои слободи кои ги нема обичниот граѓанин. За луѓе лесна работа можам да соберам без проблем. :cool:

Не мене ми текна да основам, зашто како религија имаш некои слободи кои ги нема обичниот граѓанин. За луѓе лесна работа можам да соберам без проблем. :cool:

Знам и јас шо возат попојте, не се секирај.

едит: ти го менав насловот, пошо за да регистрираш религија треба да се телепортираш пред наша ера.

А зошто нова религија кога може да се возобнови стара. Јас би ги вовел пак паганските религии, па би барал државата да ми ги врати во употреба сите древни храмови и жртвеници низ македонија, башка убав провод е со оргии, пијанки жртвувања на добиток....

levequebacchanalia.jpg

Сеа ќе напраам концепт, мора да има создавање нешо а-у.

Битно е да има обичај пуштање музика до даска во 4 саат сабајле. Или па специјални ефекти ова она гласно да се слушаат. Еве може вака да биде создавањето:
Од никаде се чу врисок силен и музика гласна
и така се создаде човековата раса гнасна.
Часот беше 4 точно,
затоа секој ден во 4 музика пуштај и извикувај како да си животно крволочно.
Сите треба да се будат,
да им ги отвориме очите, да не се чудат.

За име треба да се размисли, ќе видиме.

Битно е да има обичај пуштање музика до даска во 4 саат сабајле. Или па специјални ефекти ова она гласно да се слушаат. Еве може вака да биде создавањето:
Од никаде се чу врисок силен и музика гласна
и така се создаде човековата раса гнасна.
Часот беше 4 точно,
затоа секој ден во 4 музика пуштај и извикувај како да си животно крволочно.
Сите треба да се будат,
да им ги отвориме очите, да не се чудат.

За име треба да се размисли, ќе видиме.
Па не верувам баш дека би имал многу приврзаници доколку ги нарекуваш луѓето гнасни.Ќе треба да смислиш подобра рима сепак..

Па не верувам баш дека би имал многу приврзаници доколку ги нарекуваш луѓето гнасни.Ќе треба да смислиш подобра рима сепак..

Си читала Библија?

jesus kitty].jpg

Ја се пријавувам да ви бидам божество во религијата.
Треба само да ми жртвувате глувци, риби или пилци, свет месец ќе ви биде февруари (како Рамазан кај муслиманите), а и не би било да викате мац, мац секоаш коа ќе видите мачка (како христијаните што се прекрстуваат покрај црква).
Ви гарантирам висок процент на луѓе во рајот, во пеколот ќе идат само тие што тормозат мачки.

Да ама ќе има стихови како приврзаниците на религијата се чистат од гнасотијата со самото верување во неа. За се има решение :D

Делумно,зарем така пишува во неа?

Да, секаде. Целата идеологија се врти околу тоа дека луѓето се грешни.
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 15:18 ---
Прегледај го приврзокот 77843

Ја се пријавувам да ви бидам божество во религијата.
Треба само да ми жртвувате глувци, риби или пилци, свет месец ќе ви биде февруари (како Рамазан кај муслиманите), а и не би било да викате мац, мац секоаш коа ќе видите мачка (како христијаните што се прекрстуваат покрај црква).
Ви гарантирам висок процент на луѓе во рајот, во пеколот ќе идат само тие што тормозат мачки.

Амандманот се прифаќа од моја страна.
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 15:19 ---

Мачизам. Мачкини Сведоци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom