Галакси С3 или С4 од Ледиком

• Креатор на темата Креатор на темата Damhee
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 август 2012
Мислења
391
Поени од реакции
144
Здраво,друштво има ли некој купено сега брзо или порано С3 или 4ка во Ледиком во Скопје. Дали се добри телефоните, доаѓаат со фул опрема и во оргинална кутија?

daleku se od dobri i po ceni i po garancija. Baska 90% od telefonite se otvoreni.

pa izvadeni od opakovka i vkluceni. Ako treba da dades 300+ eur za nov telefon sigurno deka ke baras neotvoren vo kutijata da e uste so celofan. I na moj drugar koj kupi od tamu (dvajcata bevme) ne mu dadoa fiskalna :( podaleku od tie prevaranti.

pa izvadeni od opakovka i vkluceni. Ako treba da dades 300+ eur za nov telefon sigurno deka ke baras neotvoren vo kutijata da e uste so celofan. I na moj drugar koj kupi od tamu (dvajcata bevme) ne mu dadoa fiskalna :( podaleku od tie prevaranti.

Треба да има 1 вклучен, и кога купуваш да ти дадат нов неотпакуван. Срамота!

tokmu zatoa nikogas ne bi kupil od niv. Postena rabota koga brojam pari na masa go zemam telefonot vo kutija so celofan.

Здраво,друштво има ли некој купено сега брзо или порано С3 или 4ка во Ледиком во Скопје. Дали се добри телефоните, доаѓаат со фул опрема и во оргинална кутија?

Земи с4. Имаш фул опрема и оригинална кутија,плус 1 година гаранција.

Имам двајца другари редовни муштерии се во љедиком. Баш едниот зема S4 пред 2 недели и задоволен е. Има и гаранција и фул опрема.

Оди во мобеликс тоа е подобар од ледиком кое понекогаш даваат оригинални смартфни ама кутијата е од чевли :D

koga dava pari covek saka da zeme novo neotpakuvano so celofan na kutijata. Za otpakuvana roba cenata treba da -10-15%

Пред недела дена купив с3 плав, 1 год гаранција, одлично се покажа.Не држат вода муабетиве дека не чинат.

Имам двајца другари што купија телефони од Ледиком, едниот купи баш Галакси С3 пред едно 7-8 месеца, а другиот зема Нексус 4 пред две недели. И двајцата се задоволни и викаат дека немале никакви проблеми со телефоните и ги добиле со фул опрема, неотпакувани. Јас лично немам искуство со Ледиком, но телефонот (ХТЦ ЕВО 3Д) го купив од друга мобилара (Мобеликс) пред две години и сум задоволен со изборот. Можеш ако сакаш и Мобеликс да ги разгледаш на Пазар 3, гледам по новите ценовници дека истите телефони ги даваат по нешто пониска цена, ама сепак нема некоја голема разлика. Битно е телефонот да е сосема нов. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom