Фискална во рака - награда без мака!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Кој малер би бил да те извлечат, а да имаш ставено 19 сметки во пликото :D

Кое глупо прашање за Миле Кузмановски „Како ќе ја памтиш годината?“ а тоа му почина сопругата. Ебате неписмените. :facepalm:

Веруј ова не е до власта, ова е до МТВ. Легенди се и секогаш биле. Се надевам дека нема никад да ги сменат тие што праат емисии тамо.

За овие од 1000 денари и град кажаа, од оние другите само име, инаку за трите ваучери за компјутер двата паднаа на лица со исто презиме, па сега ако се од исто семејство со среќа.

и што е најсмешно тој што ги влечеше тие со исто презиме рече дека пликовите биле залепени :facepalm:
--- надополнето: 30 декември 2013 во 21:23 ---
Кој малер би бил да те извлечат, а да имаш ставено 19 сметки во пликото :D

еден извлекоа со 17 сметки :pos:

Кое глупо прашање за Миле Кузмановски „Како ќе ја памтиш годината?“ а тоа му почина сопругата. Ебате неписмените. :facepalm:
Греота чоекот, мада веснициве па отруја со смртта на жена му (слики од погреб и сл. безвеза муабети)...само требаше да знаат идиотиве.

Онаа Марјана ја викаше Сашка Петковска да си ја подигне наградата пред некоја година (пеачката инаку е загината во сообраќајка пред многу години)......не се по IQ бирани овие двајцава, беа на листа на центар на една партија пролетва на изборите....

Гостите се фалат , ама не забраваат да кажат за закон за фискални :D
--- надополнето: 30 декември 2013 во 21:31 ---
Штипјани растурат :D

а мене нигде ме нема :(:place:

Гостите се фалат , ама не забраваат да кажат за закон за фискални :D
--- надополнето: 30 декември 2013 во 21:31 ---
Штипјани растурат :D

а мене нигде ме нема :(:place:

Тебе за станот, а мене за колата не чуваат ;)

То бе Ибуше, кај може без песнава ова да помине :pos:

Се распеав по дома, дури и соло оро си свртев. Си ја сакам песната бе. :D

Башка го измамија и се влече сеа по судови...

За што беше измамен?
Инаку стварно овај водителот на почеток само имињата ги кажуваше,па потоа му текна дури и изјаве сега вика ќе го покажуваме и ливчето со името на добитникот од ковертот :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom