Циркумцизија (сунет) - да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
StormAngel напиша:
Маце, дон`т би абдал бе

Она прашуе дали поисплатливо и е да изгуби невиност со сунетиран или со тие шо не се сунетирани. :lol:

Ахахахахаха кажи му кажи му :lol: :mrgreen:
Џес :oops:

Ramce, ne znajt Mace za tajnite na tainstvenite drevni umetnosti na vodenje ljubov pod palme na obalu mora so kabriolet.
Ak osetit, ke znajt.
Ak ne, ke go ebit dedo mraz. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
лав ју ма :mrgreen: :oops: :fks:

Шо знам, на моменти ме фатиле будалите, па сум пробуел со ножот за леб.. ама за среќа малку се сецнав и немаше компликации. Болеше у курац. :D

Maski "sunet" aj svakam od higienski pricini ama kaj goelm del devojki od afrika i azija se pravi taka narecen sunet na zenskite , se seci del od klitorisot za da ne se tolku vzesteni vo krevet i za da e mazot siguren deka se nevini , vo golem del od ovie zemji se praktikuva i po gruba vrsta kade so se zasivaat usnite i se ostava samo malo dupce za izlif na
urina i mens se za zadovlostvo na mazite . Ova e pridonesva golemi i teski posledici na devojkite , taka da ne samo so e totalno nepotrebno nego i golema opasnost e

Прво - ќе ми ги објасни некој тие "хигиенски причини"? Мене не ми е сецнат, онака чисто ме интересира од кои "хигиенски причини" може да го "сунетисаат" некого?

Второ - како иде мастурбацијата без кожинка? Не е болно? Користите "подмачкувачи" или...?

Pa vo medicinski ogled ako negde se beri necisto togas e kaj kozinkata na glata ama posto ti se tusiras posle sekoj seks nemas gajle :wink:

И има такви луѓе што радо би оставиле парче од "другарчето", а не би се истуширале?

Re: Сирконцизија (сунет) - да или не?

Macedalien напиша:
Некои тоа го прават од верси побуди, некои од желба за адаптирање на кожата на големината на пенисниот мускул (практика на пластичните хирурзи во Соединетите Американски држави) а некои оти така сакаат или оти тоа е на мода. Што мислите вие за сирконцизијата или по нашки “сунетот“ :?: :wink:

Овде би запеал само: Господ к.ур ти даде а ти го исече....... :lol: :lol:

Acid напиша:
Прво - ќе ми ги објасни некој тие "хигиенски причини"? Мене не ми е сецнат, онака чисто ме интересира од кои "хигиенски причини" може да го "сунетисаат" некого?

Otvori ja prvata strana tamo napisav jas. :wink: :)

СУНЕТ

Сторм сигурно има, друг некој?

Некој под старост?

Да сподели искуство?

Ја реков, збирам муда и време, и ич не му ја мислам.

Najnormalna rabota vo svetot - medicinska potreba, mnogu zahtevno - samo turcite ko dosle kaj nas zaboravile da ni go kazat toa, pa nie sme si interpretirale deka potrebata e samo religiozna. :(
Kolku samo kaj nas ima momci (svaka im cast) koi go imaat storeno toa, zatoa shto dosle do moment koga morale shto e rezultat ocigledno na nasata higiena.

Ја неби

Ја неби. Причината, тука: Сунетен курац(Slika)

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: НЕ Е ЗА СРЧАНИ БОЛЕСНИЦИ

Дисклејмер: Со кликање на горниов линк ме ослободувате од секаква одговорност по вашето психичко и физичко здравје. Кој се гади од курои нека не кликнува.

Интересна ствар. И Исус го праеле на времето..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom