Motorola Moto G

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Motorola денес го претставија новиот Moto G, и испадна дека гласините се точни. Моќна, а ефтина "верзија" на Moto X, кој беше претставен пред 2-3 месеци. Според мене, телефонов е scam, цената е одлична.

gsmarena_011.jpg

gsmarena_001.jpg

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_is_official_with_a_45_720p_display-news-7175.php

http://blog.gsmarena.com/meet-the-moto-g-video-is-clean-colorful-and-informative/

Моторола верзија на Н4? Не ми се верува колку се слични од напред.

А ова чудо ќе се продава ли на европски пазар?

Sent from my Lumia 520

Изгледа само во Германија :mad:

The phone launches today in Brazil and parts of Europe and will also be available in a dual-SIM variant. Motorola plans to launch the phone in a total of 30 countries(во кои сигурно не спаѓаме ние), including the US and on 60 different carriers by the beginning of 2014.

На GSM вика околу 130е значи че биди околу 150е а мислам дека вреди за парите... тешки да решам за купување лесна работа че го донеси некој од негде и че го имаш :$ Досега сум немал искуство со смартфон на Моторола, али зато оние старите простите телефони му беа камен, татко ми уште има еден, користен едно 5 год и уште држи 7 дена батерија, и пајџан и фрлан и супер си работи свака част за Моторола

Слабо,не ми се допаѓа телефонов.Ништо посебно.

Е ако де, за секој си има посебен производ, не е моторолава единствена па да им се допадне на сите.

Точно,и тие сакаат да направат нешто,ама дали неможат или не знаат,се двоумам како да се изразам.:cool:

Е ако де, за секој си има посебен производ, не е моторолава единствена па да им се допадне на сите.

така е Nethervor, за тој шо има појче пари глуп е телефоно за тој шо гледа убо евтино че брка работа :D

Викаат дека ќе биде 170е(кој не верувам дека кај нас ќе се продава за таа цена).А од денес е почната продажба во британија.

Не знам што отварате теми за моторола кога никогаш нема да дојде телефонов тука?:unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
На некого можеби не му се допаѓа, но за просечен корисник телефонов е коска. Со тоа што на опратор во Америка телефонов чини 300 долари без договор, што кај нас ке биде 19-20 000 ако го донесат, за на договор да биде негде 15-16 000 денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom