Zoran MKD
Мијак на квадрат.
- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 2.021
- Поени од реакции
- 1.019
- Локација
- Скопје и наоколу !
- Веб-сајт
- nakoshekajzoki-zoki.blogspot.mk
Бодстил е голема гломазна и гадна коска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
---Што се расклопува за два дена и ќе ја нема.Бодстил е голема гломазна и гадна коска.
Од каде ја извадија веста дека детето војува во Сирија не разбирам, ги пратам албанските медиуми и нигде тоа не е напишано.
е сега, одлучите се више на кој стол ќе седитеKe ja ostavaat Turcija uste malku da prdne niz Balkanot i koga na Germancite ke im dojde preku k** mnogu lesno mozat da im ja crtat granicnata linija vo Istambul, a za nas Albancite ne e tolku problem, barem tie analfabeti sto otidnaa da "vojuvaat" od prv do posleden da se pogubat sto e mozno pobrzo.
Odamna e odluceno toa, se znae niz koj pat odime.е сега, одлучите се више на кој стол ќе седите
вака, кај и да е, ќе паднете у средина
Nie go imame stolot ama vas naskut ke ve sedneme!е сега, одлучите се више на кој стол ќе седите
вака, кај и да е, ќе паднете у средина
И, Либија, Сирија, Египет и други го имаа столот, па останаа на тепих да седат. Не се знае ништо, руска чизма е многу познат бренд во светот, ако стане популарен на Балкан тешко некому.Nie go imame stolot ama vas naskut ke ve sedneme!![]()