Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас кога кажав дека целта на војната е обид да се обнови Сојузот ми се смеевте...![]()
(Видео) Шојгу: Ќе имаме нов Советски Сојуз, голем и силен
На социјалните мрежи се рашири видео од рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу како им се обраќа на воените и политичките лидери на Русија. Видеото наmakfax.com.mk
Јас кога кажав дека целта на војната е обид да се обнови Сојузот ми се смеевте...
Тоа е за жал само обид што не верувам дека ќе можат да го постигнат.спремај се, ќе ја пееш химнава
^^Треба да си ја вратат химнава (со смена на текстот, советско во руско), една од је*ено најмоќните химни било кога.
Јас кога кажав дека целта на војната е обид да се обнови Сојузот ми се смеевте...
Посоодветно е прво да се самопрогласат за истото, по основа на десетици пати повеќе причини.
more like tis uan https://www.youtube.com/watch?v=GKvlt6rpb4Y&t=40sспремај се, ќе ја пееш химнава
Не е свесен за една работа иначе све што кажа е така. Окултната олигархија која владее со западот полека се спрема за војна и практично имаат и донесено одлука за тоа у Мадрид пред некое време на самитот на НАТО. Првично планираат 300000 војска па полека да стигнат до милион.
Све тоа сигурно ќе резултира со стискање на дугмињата и примена на стратешко нуклеарно оружје, и тоа е повеќе од јасно на сите. Она што е чудно е што они одат натака, а животот кој го имаат....острови, јахти, невини девојки у изобилие не им е битен. Тоа го става под знак прашалник кој е уствари во позадина во оваа голема игра, што е моментално најголема мистерија на планетава.
До сега не сме се соочиле со опасност од нуклеарна војна, или имало ама не голем ризик...сега сигурно одиме натака, без никаква дилема.