Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Од почетокот на годината до сега Русите ослободиле 0.18 проценти украинска територија.

Поздрав до сите петарда ликови и цитирачи на оној американски педофил Скот Ритер што украинската армија барем 70 пати ја распаднаа и припремија најмалку 40 големи руски пролетни и зимски офанзиви. Ми фали фразата и ме фати носталгијата за следните три недели се клучни :D

Подобро да математички но дали вреди долгорочно е прашањето? Од три дена во Киев и демилитаризација завршија со највооружена армија во Европа и де јуре и де факто НАТО членка на граница.

Затоа се манипулира од руска страна со тие зборови демилитаризација и денанацификација пошто ни тие самите не знаат што значи тоа и не даваат никакви конкретни одговори.Сами се вплеткаа во нешто од што не можат да излезат а да не бидат понижени.

Подобро да математички но дали вреди долгорочно е прашањето? Од три дена во Киев и демилитаризација завршија со највооружена армија во Европа и де јуре и де факто НАТО членка на граница.

Дај конечно посочи со точен извор на информации, кој руски политичар или офицер дал изјава дека за 3 денови Руската армија ќе влезе во Киев.

Се изначитав такви приказни на форумов....
Автоматски споено мислење:

Затоа се манипулира од руска страна со тие зборови демилитаризација и денанацификација пошто ни тие самите не знаат што значи тоа и не даваат никакви конкретни одговори.Сами се вплеткаа во нешто од што не можат да излезат а да не бидат понижени.

Русите ги ослободуваат териториите од украинската земја кои се веќе влезени во рускиот устав.

Очекувам Русите да се намерачат на завземање на „малку повеќе„ од остатокот од украинската територија....што за тебе е небитно...битно е дека Русите се понижени.

Последно уредено:
Oвој нејкед остана последен активен бот, или така ми се чини? :)

Oвој нејкед остана последен активен бот, или така ми се чини? :)

Нееее...ликот „само„ ја омаловажува руската СВО во Украина....веројатно до страв истата да не се прошири, на пример, на Балканов, што за него лично (и за неговите...) би било прилично неповолно....

Нееее...ликот „само„ ја омаловажува руската СВО во Украина....веројатно до страв истата да не се прошири, на пример, на Балканов, што за него лично (и за неговите...) би било прилично неповолно....

Нема зошто да му биде неповолно, во најлош случај ќе си ги собере парталите и ќе се прибере кај своите газди - пардон, кај тие кои не ги критикува.

Нема зошто да му биде неповолно, во најлош случај ќе си ги собере парталите и ќе се прибере кај своите газди - пардон, кај тие кои не ги критикува.
Некои ствари не се користат двапати!

И шупакот ти се навлажни од кејф?
не
он се фаќа за влакно, исто ко Украина - за што било ќе се фати давеникот, нема избор он
Од почетокот на годината до сега Русите ослободиле 0.18 проценти украинска територија.

Поздрав до сите петарда ликови и цитирачи на оној американски педофил Скот Ритер што украинската армија барем 70 пати ја распаднаа и припремија најмалку 40 големи руски пролетни и зимски офанзиви. Ми фали фразата и ме фати носталгијата за следните три недели се клучни :D
Све е како што треба. Ако вас стварно ви личи дека Украина иде накај остварување на своите цели, ја немам примедба. Нека продужи вака до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom